Primer pla de Sílvia Orriols parlant i amb els ulls força oberts
POLÍTICA

Orriols esclata després de la detenció d'un marroquí per agredir una nena a Ripoll

L'alcaldessa de Ripoll i líder d'Aliança Catala no es mossega la llengua

Aquest dimecres al matí, l'Ajuntament de Ripoll ha informat que la Policia Local del municipi ha detingut "un marroquí com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor de 15 anys". Segons el comunicat, a més, al detingut se l'acusa també de "lesions lleus a un testimoni" dels fets i d'"amenaces a la parella". El consistori de Ripoll també ha anunciat que “totes les víctimes són menors i del Ripollès”.

La detenció d'aquest presumpte agressor marroquí forma part de la política de "tolerància zero" que Sílvia Orriols ha impulsat des que és a càrrec de l'Ajuntament.

La mateixa Orriols ha volgut donar la seva opinió sobre aquesta qüestió amb un contundent missatge a les seves xarxes socials. "Menys punts liles i més tancar fronteres", comentava, en un clar dard enverinat algunes de les polítiques impulsades pel feminisme institucional com són els 'punts liles'. I acabava la seva publicació amb un clar “deportació immediata!”. No és la primera vegada que la líder d'Aliança Catalana expressa el seu desig d'expulsar els immigrants que delinqueixen a Catalunya.

De fet, la qüestió respecte als delinqüents estrangers ha generat molt debat en els darrers mesos a la política catalana. Sobretot, en els casos que afecten els reincidents. En aquest sentit, diversos alcaldes de Junts per Catalunya també aposten per expulsar aquells que han fet de la delinqüència el seu estil de vida.

Just fa uns dies, l'alcalde de Calella, Marc Buch, es pronunciava al respecte. "Si poguéssim dir el nom dels delinqüents, ens quedaríem parats. Tenim immigrants que no han vingut a aportar res, a diferència del que fa la gran majoria de la immigració", deia. I remarcava una cosa que recorda des de fa temps. "Si són delinqüents, evidentment que cal expulsar-los del país, aquí no els volem", va dir.

➡️ Política

Més notícies: