Ada colau
POLÍTICA

El nou look d'Ada Colau desferma desenes de comentaris a les xarxes

El nou tall de cabells de l'exalcaldessa ha generat enrenou


Ada Colau, l'exalcaldessa de Barcelona que va ocupar el càrrec durant 8 anys, ha fet un gir sorprenent a la seva aparença. Ha revelat un nou look a través d'una foto publicada al seu compte d'Instagram. El canvi d'imatge s'havia produït ja fa dies, però aquesta setmana s'ha fet viral amb la presa de possessió dels nous ministres.

El canvi es va popularitzar encara més quan ahir va aparèixer en una entrevista per a LaSexta. En aquesta entrevista, Colau va revelar que se li va oferir l'oportunitat d'exercir el càrrec de ministra en aquesta nova legislatura: “M'ho van proposar i vaig dir que no. No crec que les mateixes persones hagin d'estar a tot arreu”. El lector ja sap que la humilitat no és una de les virtuts de Colau.

Un nou 'look'

A la publicació d'Instagram, Colau va compartir una foto amb la seva perruquera, mostrant un canvi radical. També va expressar que el desig de fer aquest canvi havia estat latent durant molt de temps. Després de vuit anys al capdavant de l'alcaldia, on l'atenció als seus cabells i tints era una tasca setmanal, finalment ha decidit fer un gir al seu estil.

La transformació va tenir lloc la setmana passada, just abans de sotmetre's a una operació de genoll. Colau va sortir del lloc, segons les seves pròpies paraules, “cantant Nina Simone”, subratllant la celebració d'aquesta nova fase a la seva vida. La dita popular que un canvi de pèl representa una nova etapa a la vida d'una persona sembla ressonar especialment en aquest cas.

Les xarxes socials no han trigat a respondre

La notícia ràpidament va generar comentaris i reaccions a les xarxes socials. L'audiència va expressar la seva sorpresa i opinions sobre el nou aspecte d'Ada Colau. Aquest canvi personal ha capturat l‟atenció de l‟opinió pública, generant especulacions i reflexions sobre les possibles motivacions darrere d‟aquesta transformació en un moment significatiu de la seva carrera política.

Les comparatives no han trigat a arribar. El símil més comentat ha estat amb Pepe Oneto. Els usuaris de la plataforma X han divulgat tota mena de fotos.

També han comparat l'exalcaldessa amb altres personatges públics.

Altres també han posat èmfasi en el mal estat amb què va deixar Barcelona després de passar per l'alcaldia.

Finalment, els internautes han assenyalat irònicament la venjança per part d'alguna estileta.

➡️ Política

Més notícies: