Interior d'un tren buit amb seients grisos i un home amb gorra i samarreta blava en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
POLÍTICA

Multireincident magribí agredeix sexualment un jove amb discapacitat a Catalunya

Els ciutadans demanen deportacions ja per acabar amb el problema de la inseguretat

Catalunya es troba en un moment complicat en termes de seguretat. Tot i les reticències del govern autonòmic i el seu departament d'Interior a reconèixer el problema, els delictes s'han disparat de manera alarmant. Això ha augmentat la sensació d'inseguretat dels ciutadans, que segons l'última enquesta d'opinió canvien els seus hàbits per la por de ser víctimes d'un delicte.

Un factor que contribueix a propagar la delinqüència és la multireincidència. La laxitud de les lleis i el col·lapse de la justícia fa que molts delinqüents surtin al carrer hores després d'haver estat detinguts. Això crea una sensació d'impunitat que acaba protegint els delinqüents i desprotegint els ciutadans que paguen els seus impostos però no poden estar tranquils pel carrer.

El digital Metrópoli ha informat sobre un succés lamentable que mostra la cara més cruel d'aquesta situació. Un multireincident ha agredit sexualment un noi de 21 anys amb discapacitat. Va passar en un tren a Barcelona el 10 de juliol passat, a plena llum del dia.

Una narració esgarrifosa

Segons ha explicat la mateixa víctima, eren les 11.30 del matí quan un magribí se li va acostar al tren de la R4 de Rodalies on viatjava. L'home li va oferir una cervesa, i tot seguit li va agafar la mà i se la va posar als genitals per sota dels pantalons. El jove es va quedar en xoc, incapaç de reaccionar, però el pitjor encara havia d'arribar.

Imatge d'un tren de rodalies de Renfe

A més de l'agressió sexual, el delinqüent va voler robar-li unes arracades d'or i va seguir pujant-li mentre li treia una cadena de plata. Tot i que tot va passar molt ràpid, la víctima va tenir temps de retratar l'agressor amb el telèfon mòbil. Espantat, l'home va baixar del tren i això va ser el que va salvar el noi de patir més vexacions.

El jove relata que ningú el va ajudar malgrat que el tren estava ple de gent, i que va baixar a la següent per demanar ajuda als vigilants de seguretat. En arribar la policia i després d'ensenyar-li la foto de l'agressor, li van dir que era un multireincident habitual.

Demanen deportacions ja

Als comentaris a la publicació a X diuen que “a Barcelona cal portar sempre gas pebre o alguna cosa semblant”. Tenen clar que “sempre són els mateixos i sempre ataquen persones més febles que ells”. El missatge més repetit és el de “prou”, que expressa el cansament dels ciutadans i demanen “deportacions” per acabar amb el problema de la multireincidència.

Un ciutadà indignat diu que “cal ser molt covard i miserable per agredir un noi discapacitat”. Afirmen que “aquesta és les escombraries sense escrúpols que hem d'aguantar al transport públic”, i apel·len directament a Pere Aragonès i Joan Ignasi Elena, a qui anomenen “incompetents, indolents i indecents”.

➡️ Política

Més notícies: