Una dona amb jaqueta blava aixeca el puny en un gest de determinació davant d'un fons amb els números 3 i 4.
POLÍTICA

TV3 torna a fer el ridícul amb la seva darrera notícia sobre Marta Rovira

Els catalans esclaten per la servitud dels mitjans públics catalans davant del partit del poder

Ja ningú no dubta que TV3 s'ha convertit en una corretja de transmissió d'ERC. La incògnita és fins on és capaç d'arribar la televisió pública catalana per servir els interessos del (encara) partit del govern a Catalunya. L'última peça informativa sobre el retorn de Marta Rovira després de set anys fugada a l'estranger convida a pensar que la submissió de la Corpo a Esquerra no té límits.

En un article signat per la subcap de Política dels Informatius, Txell Ortiz, es diu que “el retorn de l'exili de Marta Rovira ha sacsejat de manera notable el tauler d'escacs de la política catalana”. La grandiloqüència contrasta amb la barreja de vergonya aliena, repulsió i desinterès amb què els catalans van viure el retorn de Marta Rovira del seu retir daurat a Suïssa.

A més, més que sacsejar el tauler hi ha la sensació d'un bescanvi entre la secretària general d'ERC i el PSC (el retorn a canvi de la investidura).

Però en el seu esforç per servir el poder, TV3 afirma que “Rovira s'erigeix com la figura que pot recosir el moviment després dels retrets i la desunió dels darrers anys”. Alhora, però, diuen que “Rovira pressiona els socialistes deixant clar que el concert econòmic és l'única cosa que servirà per donar suport a una investidura”.

Segons el mitjà públic català, “la sacsejada del tauler en només una setmana és evident” i ho demostra el fet que “Salvador Illa ha expressat públicament que el retorn de Marta Rovira és una bona notícia”. A més, afirmen que té el repte de “reconduir el partit i intentar superar les batalles internes”.

En definitiva, per a TV3 “comença una setmana on es veurà si és capaç de fer compatible allò que en principi no ho sembla”.

Els catalans ja no s'ho empassen

Els comentaris a la publicació de la notícia a X demostren que els catalans ja no s'empassen amb la propaganda de TV3. És més, es mostren indignats davant del que consideren una submissió descarada i inacceptable cap al partit del poder.

Hi ha molts comentaris anomenant “pamflet” a la televisió pública catalana i lamentant que semblant submissió “la paguem tots els catalans amb els nostres impostos”. Els internautes fan notar que el retorn de Marta Rovira “no ha sacsejat res” perquè “ja està tot pactat entre ERC i el PSOE per investir Illa”. La gran majoria pensa que aquí no hi ha cap sacsejada més que l'interès dels republicans de continuar tocant poder.

Marta Rovira, Ruben Wagensberg, Oriol Soler, Xavier Vendrell, Jesús Rodríguez i altres fugats caminant per un carrer amb arbres i cotxes estacionats als costats.

“Quina xorrada de titular”, diu un comentari, “ella fa pena i vosaltres també”. Altres opinen que "l'única manera de sacsejar el tauler seria reprendre la via unilateral cap a la independència".

"Mira que fa temps que sou l'altaveu de La Secta, però aquesta vegada us heu superat", afirma un català indignat, "i volíeu ser la BBC catalana". De manera més irònica, una altra ciutadana diu que “arribarà un dia que la nòmina no us donarà per a tanta vaselina”. També són molts els comentaris que afirmen que Marta Rovira no li interessa ningú més que a TV3 i als que s'hi passegen dient com n'és d'important.

➡️ Política

Més notícies: