Muntatge de Toni Comín i un cartell de les eleccions europees
POLÍTICA

Mofes per un cartell electoral de Junts a un barri de Barcelona

Els de Puigdemont patinen amb el seu darrer cartell per a les europees: 'més negat impossible...'

Junts no ha estat gaire encertat amb un dels seus cartells electorals. Més en particular, no ha estat encertat amb el lloc on ha col·locat el cartell per a les eleccions europees. I als usuaris en xarxes socials no se'ls ha passat per alt: “ho he entès perquè soc soci”.

Futbol i cartells polítics

Portem una temporada de cartells electorals força intensa. Començant pels de Vox, que van aconseguir una gran visibilitat i generar diverses polèmiques a les eleccions autonòmiques. Aquesta vegada, però, el protagonista ha estat Junts.

El cartell dels neoconvergents per a les eleccions europees de diumenge és molt clàssic i no arrisca. En primer pla, el candidat, que és Toni Comín, i si el cartell és de grans dimensions amb Puigdemont de fons.

Tot i que l'anècdota ha vingut més aviat pel barri on han penjat el cartell: el barri barceloní de Sant Andreu. L'usuari Pau Serrasolsas s'ha topat amb el cartell i no ha dubtat a compartir-lo a les seves xarxes. “Si coneixes un poc Sant Andreu sabràs que no és el millor eslògan”, diu a la seva publicació:

Els que coneguin Barcelona sabran que, efectivament, no és un eslògan gaire adequat i el motiu és el futbol.

Una rivalitat èpica

L'equip de futbol de Sant Andreu té com a màxim rival l'equip del Barri de Gràcia. I com es diu l'equip de Gràcia? “Europa”. D'aquesta manera, l'eslògan de Junts "De Sant Andreu a Europa" és especialment inoportú en un barri com el de Sant Andreu.

Cal tenir present que la rivalitat entre aquests dos equips és majúscula. Fins al punt de protagonitzar veritables aldarulls i problemes d'ordre públic. De fet, l'ambient que es genera amb aquest derbi local supera de vegades en emoció i perill altres equips de més entitat.

Això és el que explica que la publicació s'hagi fet viral i tingui moltes respostes i comentaris jocosos. “A l'era de la informació... quin grup d'assessors”, “Poc coneixement de Sant Andreu” o “Més negat impossible...”, deien els usuaris.

➡️ Política

Més notícies: