Primer pla de la candidata de Ripoll Sílvia Orriols del partit Aliança Catalana
POLÍTICA

Els mitjans catalans tornen a silenciar Sílvia Orriols

La roda de premsa d'Aliança Catalana amb prou feines ha tingut ressò

El govern de Ripoll segueix a l'aire a falta de només dos dies per a la investidura. Junts se segueix debatent sobre si inhibir-se o sumar-se al “cordó sanitari” a Aliança Catalana, el partit separatista i antiimmigració de Sílvia Orriols, que va ser la llista més votada amb diferència a les municipals. Els partits contraris a la formació continuen pressionant, mentre els mitjans catalans opten els uns pel silenci i els altres pel linxament.

Primer pla de la candidata de Ripoll d'Aliança Catalana

Sílvia Orriols va oferir ahir una roda de premsa per mostrar el seu punt de vista davant els atacs patits els últims dies. La roda de premsa, coberta àmpliament per E-Notícies, va ser no obstant això ignorada per altres mitjans com Vilaweb, Nació Digital i El Món. El Nacional sí que va optar per cobrir l'esdeveniment, però ho va fer per catalogar Orriols com a “ultradretana” i al seu programa com a “racista”. També RAC1 s'ha fet ressò de la roda de premsa, en la mateixa línia de titllar Aliança Catalana com a “extrema dreta dura”.

Orriols parla de farsa

La televisió pública catalana, TV3, ha informat sobre la roda de premsa però amb uns clars tints ideològics. Parlen d'una "compareixença plena de proclames xenòfobes" i de Sílvia Orriols com a "líder del partit d'extrema dreta".

La mateixa Orriols ha denunciat el linxament mediàtic que està patint. A les xarxes socials ha recordat que “alguns periodistes que m'han atacat amb més bel·ligerància aquests dies, ara resulta que van a les llistes d'ERC i Junts al Congrés dels espanyols. Que petit és el món, i que gran la farsa”. El missatge ha estat molt aplaudit pels seus adeptes.

Defensa a 8TV

On sí que ha trobat un altaveu Aliança Catalana és a 8TV, amb l'especial beneplàcit de Pilar Rahola. Després de la compareixença d'Orriols, la tertuliana ha tornat a parlar alt i clar sobre el tema: “A casa seva la gent sí que parla de la immigració descontrolada i dels problemes que genera, dels barris on es pot entrar perquè impera el salafisme” . Per ella, “Orriols potser s'equivoca en la solució, però assenyala el problema”. Rahola ha criticat els mitjans que l'ataquen i li diuen feixista.

➡️ Política

Més notícies: