Primer pla de Jordi Évole seriós
POLÍTICA

Jordi Évole simbolitza a Twitter el pessimisme de l'esquerra després del debat

Ni els més afins als partits progressistes s'atreveixen a donar Sánchez com a guanyador del cara a cara

L'esquerra encara està assimilant la contundent derrota que va patir aquest dilluns Pedro Sánchez al cara a cara amb Alberto Núñez Feijóo. Des del minut 1, el candidat del PP va saber imposar-se al rival en un debat a dos que era clau. I és que el socialista fa uns dies que retallava distàncies a les enquestes al líder popular. Però el gallec va frenar de cop les aspiracions de l'actual president, imposant-se clarament davant de tot Espanya.

El cara a cara va ser un èxit d'audiència, fet que maximitza encara més el daltabaix televisiu de Pedro Sánchez. La majoria de veus expertes donen Feijóo com a guanyador del debat. També els ciutadans pensen el mateix, segons les enquestes publicades per diversos mitjans. Però per ser conscients de la magnitud de la tragèdia per al PSOE és necessari fer una ullada a les principals veus mediátiques del món progressista.

Captura de la prèvia del debat entre Sánchez i Feijóo el 10 de juliol de 2023

Àngels Barceló afirmava aquest matí que no hi havia un clar guanyador. Si la SER creu que hi va haver un empat, ja podeu imaginar quines són les sensacions de l'esquerra. Un altre exemple clar és Jordi Évole, segurament el presentador progre més destacat del panorama mediàtic espanyol. Quan una força progressista necessita ajuda, apareix Jordi Évole, però en aquesta ocasió, ni això va poder fer.

Jordi Évole escenifica la derrota de Pedro Sánchez al Twitter

Jordi Évole va seguir el debat mentre feia comentaris a les seves xarxes socials. Primer va voler relativitzar el clar triomf de Feijóo i es va centrar més a afirmar que el nivell del debat era molt baix. “A aquest pas el guanyen els que no hi són”, fent referència a Santiago Abascal i a Yolanda Díaz.

“Esperar la final de la Champions i que el partit sembli de Regional”, deia més tard Jordi Évole. Segurament el que li passava no era que el partit no li agradés, sinó que no li agradava el resultat. Finalment, no va tenir cap més remei que rendir-se a l'evidència: el candidat del PP va guanyar el cara a cara. “Per remuntar cal golejar i això avui no ha passat, i no hi ha partit de tornada”, va lamentar.

Segurament, el pessimisme que transmetia el presentador de La Sexta era el mateix que sentien molts fidels progressistes. En els darrers dies, s'havien il·lusionat amb una possible remuntada de Pedro Sánchez. Però amb la derrota d'ahir, Feijóo va fer un pas important per aconseguir el triomf el 23 de juliol.

➡️ Política

Més notícies: