Primer pla de Pedro Sánchez amb cara de circumstàncies
POLÍTICA

Ni els seus salven Pedro Sánchez

L'actual president del govern, derrotat al cara a cara amb Feijóo

Pedro Sánchez no només va perdre el debat d'aquest dilluns amb Alberto Núñez Feijóo. L'actual president del Govern també va perdre l'oportunitat de retallar distàncies amb el candidat del Partit Popular, a qui totes les enquestes donen com a guanyador el 23-J. Ni l'ajuda d'Ana Pastor va servir perquè el socialista vencés el seu contrincant a l'esperat debat a dos d'Antena 3 i LaSexta. Es dilueixen una mica més, doncs, les opcions de seguir a la Moncloa.

Que Pedro Sánchez va sortir derrotat dels estudis d'Atresmedia va ser tan evident que la majoria de premsa i opinadors disparen en la mateixa direcció. Fins i tot els mitjans més afins al president del Gobierno es rendeixen a l'evidència o bé relativitzen el triomf del candidat popular.

Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo donant-se la mà al plató d'Atresmedia per promocionar la seva cara a cara per a les eleccions generals del 23 de juliol de 2023

“Feijóo enfanga amb mentides un debat mediocre i descol·loca Sánchez”, titulava Público. “Feijóo intenta desmarcar-se de Vox en un embolicat cara a cara amb Sánchez”, explica El Diario. "Feijóo ataca amb duresa Sánchez en un debat tens per moments", és l'aposta del País.

Más clar és El Periódico, afirmant que “Pedro Sánchez desaprofita el debat i Núñez Feijóo resisteix”. D'altra banda, La Vanguardia deixa clar que “el líder del Partit Popular ha aconseguit situar el relat mentre Sánchez ha tingut dificultats per defensar la seva posició”.

Ni la gens imparcial cadena SER ha pogut salvar Pedro Sánchez. Ángels Barceló comentava aquest matí que “no busquin avui guanyadors i perdedors del debat”. Quan ni Barceló pot dir que has guanyat, és que alguna cosa ha sortit malament al PSOE.

Jordi Évole, un altre periodista gens sospitós de donar suport a la dreta, va afirmar que “per remuntar cal golejar i això avui no ha passat. I no hi ha partit de tornada”. Fins i tot el principal soci de Pedro Sánchez al Congrés, Gabriel Rufián d'ERC, va veure el mateix que tothom. "Que algú truqui a Zapatero", reclamava el candidat d'Esquerra.

En els pròxims dies sabrem com afectarà Pedro Sánchez la derrota al cara a cara. Feia uns dies que el candidat socialista retallava tímidament distàncies amb Feijóo. Però el líder del PP va saber vèncer el seu adversari i, de mica en mica, s'acosta més al triomf del 23 de juliol.

➡️ Política

Més notícies: