Muntatge amb fotos de personatges
POLÍTICA

El zasca d'Ignacio Garriga a Jéssica Albiach a TV3 després de l'enèsim insult

La candidata dels Comuns va anomenar 'racista' i 'xenòfob' el de Vox, i aquest li ha contestat

El candidat de Vox a les eleccions catalanes del 12 de maig, Ignacio Garriga, ha passat aquest matí pel plató dels Matins de TV3. El líder del partit a Catalunya ha parlat sense embuts dels temes més polèmics com la immigració i la inseguretat, i ha proposat un model d'ordre i estabilitat. També ha tingut temps per respondre a la líder dels Comuns, Jèssica Albiach, que s'ha convertit en una de les seves arxienemigues al Parlament.

El programa presentat per Ariadna Oltra té com a costum que el candidat del dia deixi una pregunta per al candidat del dia següent. Ahir van entrevistar Jéssica Albiach, així que la presentadora li va demanar que formulés una pregunta per al candidat d'avui, Ignacio Garriga. El cap de llista dels Comuns va dir que “a l'extrema dreta ni aigua” i que “no m'interessa gens l'opinió d'aquest senyor”.

Albiach també va dir que va acusar el dirigent de Vox d'“escampar un missatge d'odi, xenofòbia i intolerància a la diversitat del nostre país”. Ho va rematar assegurant estar “molt orgullosa de la Catalunya diversa que som”. Ignacio Garriga ha respost a la candidata dels Comuns amb un zasca, recomanant-los "menys insults i més gestió".

La pregunta d'Ignacio Garriga a la candidata de la CUP

"Estic acostumat que quan denunciem la inseguretat i la creixent islamització, responguin d'aquesta manera", ha contestat el candidat de Vox. Segons ha dit, "el més greu és que no em diuen racista a mi, sinó als catalans de Salt, als de Ca n'Angalada i Terrassa, que són els que estan patint les seves polítiques. Però això ha suggerit a Albiach "menys insults i més gestió".

Precisament sobre els insults i les agressions a Vox va la pregunta que Ignacio Garriga ha formulat a la propera entrevistada, Laia Estrada, de la CUP: “A la senyora Estrada li vull preguntar si continuarà promovent la violència política que ha fet que ens llencin pedres i ous a molts pobles de Catalunya”. El candidat de Vox ha acusat els cupaires de promoure la violència contra ells per les seves “polítiques antitolerants”.

➡️ Política

Més notícies: