Primer pla d'Alicia Tomás somrient i un marc amb una captura del vídeo en què un magribí, mirant fixament a càmera, increpa la regidora de Terrassa
POLÍTICA

VÍDEO: Amenacen al mig del carrer la regidora de Vox a Terrassa, Alicia Tomás

Moments de tensió a Terrasa quan Vox intentava gravar un vídeo sobre els empadronaments a la ciutat.

Un home rebenta la gravació d'un vídeo de Vox sobre la situació migratòria i de seguretat a Terrasa. La policia ha hagut d'anar al lloc per controlar la situació. La regidora de Vox que ha estat amenaçada ha publicat després un missatge en xarxes dient que “Estan acostumats a no respectar les dones, però aquí sí que ho faran”.

Moments de tensió a Terrassa

Alicia Tomás, portaveu de Vox a Terrassa, s'ha vist immersa en un fort incident quan intentava gravar un vídeo. Es tractava d'un vídeo sobre la inseguretat i els empadronaments d'immigrants a la ciutat. Mentre explicava a càmera la situació, la portaveu es va veure sorpresa per un immigrant que es va acostar per darrere per aturar l'enregistrament.

Entre acusacions i amenaces, el subjecte li recriminava a Tomàs que allà no es podia gravar i que se n'anessin. Cosa a la qual ella ha plantat cara i que ha provocat forts moments de tensió en què ha hagut d'intervenir la policia.

Amenazan en plena calle a la concejal de Vox en Terrassa, Alicia Tomás

Al vídeo compartit per la formació política s'observa com un grup d'immigrants envolta Tomàs. Mentrestant, l'home que havia parat l'enregistrament continua increpant la regidora. Finalment, la policia ha dissolt el grup de persones que s'estava formant per evitar així incidents més grans.

Suport en xarxes

En un missatge compartit a xarxes, Tomás ha assenyalat que "Estan acostumats a no respectar les dones, però aquí sí que ho faran. S'han acabat els dies de barra lliure. Davant la immigració il·legal i la barbàrie islamista: només queda Vox" .

Després de l'incident, Alicia ha rebut un ampli suport a les xarxes socials, tant dels seus companys com d'altres usuaris que han elogiat la seva fermesa. Els comentaris reflecteixen una barreja de suport i preocupació per la situació.

"No permetrem que ens facin fora dels barris dels nostres avis", "Ànim, companys, ni un pas enrere", "Mentre els immigrants il·legals ocupen el nostre país, Pedro Sánchez segueix lliurant 'propines' al seu estimat Marroc, és increïble". Aquests eren alguns dels comentaris reaccionant al vídeo.

➡️ Política

Més notícies: