El secretari general i candidat de VOX a les eleccions catalanes del 12 de maig, Ignacio Garriga, durant un míting de VOX, a la plaça de la Constitució, el 28 d'abril del 2024, a Tarragona
POLÍTICA

Ignacio Garriga diu 'prou' arran de l'auge dels apunyalaments a Catalunya

El líder de Vox s'ha fet ressò del compte que ho està petant a Twitter

A E-Notícies ens vam fer ressò fa uns dies del nou fenomen a les xarxes sobre la inseguretat a Catalunya: el compte de Twitter 'Apunyalòmetre' .

Aquest perfil, que en pocs dies va rebre milers de seguidors, recull tots els ferits i assassinats amb arma blanca dels quals es té constància al territori català. Ho fa de manera curiosa, amb un rànquing per ciutats atorgant un punt per cada ferit i tres per cada mort. Més enllà de l'anècdota, serveix per reflectir l'estat de degradació social que viu Catalunya, i és que els primers deu dies van reportar nou apunyalaments amb el resultat de set ferits i dos morts.

L'últim a fer-se ressò de l'Apunyalòmetre ha estat el líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga. Ha compartit l'última actualització del recompte, amb 22 apunyalaments i dos mortals. “La crueltat dels carrers a Catalunya”, ha expressat el diputat, i ha assenyalat directament “els polítics separatistes i socialistes”.

Els acusa de “condemnar milers de catalans honrats” per “promoure el seu fracassat model multicultural sinònim de criminalitat i pèrdua d'identitat”.

Ignacio Garriga ha cridat a “defensar-se dels uns i dels altres”.

Tres apunyalaments en menys de 24 hores

Catalunya fa temps que experimenta un repunt preocupant de la violència, expressat sobretot en un augment dels delictes violents. Aquest divendres passat es va tornar a manifestar aquest problema de la manera més crua. Barcelona, de lluny la ciutat més castigada per la xacra de delinqüència, va ser escenari de tres apunyalaments en menys de 24 hores.

Un va ser una dona víctima d'un grup de magribins que el van assaltar a la sortida del metro per robar-li les pertinences.

Els altres dos apunyalaments van ser resultat de dues baralles, una entre dos pakistanesos i una altra entre un brasiler i un marroquí. Crida l'atenció que tots aquests casos són protagonitzats per estrangers. Un tema tabú, el de la relació entre la immigració i la delinqüència, que també s'està començant a trencar malgrat l'afany dels mitjans afins al poder per amagar la realitat.

Vox lidera el discurs contra la delinqüència

Fa temps que Vox encapçala la denúncia de l'auge de la delinqüència Catalunya i l'assenyalament dels culpables. Això ha esdevingut una de les formacions en auge entre els catalans. Des de la seva tribuna al Parlament, Ignacio Garriga ha denunciat sense embuts la vinculació entre la immigració il·legal massiva i l'augment de la inseguretat a les ciutats catalanes.

➡️ Política

Més notícies: