Un nadó nounat dormint en un bressol d'hospital amb una imatge inserida de ninots a caixes.
POLÍTICA

La Generalitat adoctrina nens nounats amb regals d''identitat de gènere'

Polèmica iniciativa als departaments de Pediatria de diversos centres d'atenció primària

El relleu de poder a Catalunya sembla no haver canviat gens ni mica la dinàmica imperant aquests darrers anys, sobretot en l'àmbit ideològic. El PSC ha mantingut intactes els pilars del govern anterior d'ERC, entre els quals la Conselleria d'Igualtat i Feminismes. Una notícia difosa pel digital Empordà demostra que la Generalitat segueix amb les mateixes dinàmiques en àmbits com ara la ideologia de gènere.

Segons informa aquest mitjà, els ambulatoris de diverses localitats gironines obsequien els nadons amb ninots de drap que tenen un sentit molt especial.

Una infermera administra una vacuna a un nadó que està als braços de la seva mare.

Els ninots, confeccionats per alumnes de col·legis de la zona, simbolitzen el dret del nounat a escollir la seva identitat de gènere, rebre una educació “de qualitat” i poder expressar-se en llibertat. Una declaració de bones intencions plasmada en una carta de benvinguda als nounats i als pares.

La iniciativa sorgeix de la col·laboració de cinc escoles de la Zona Escolar Rural de l´Empordà i els centres d´atenció primària de la Jonquera, Vilafant i Bàscara.

Aquests centres pertanyen a l'Institut Català de la Salut (ICS) de la Generalitat de Catalunya a la província de Girona. Els nens de les escoles han confeccionat 125 ninots que seran distribuïts als nadons que neixin en els propers mesos i siguin usuaris dels serveis de pediatria als esmentats ambulatoris. La intenció és adoctrinar des del naixement mateix en la ideologia de gènere i l'obsessió amb la identitat.

Ideologia de gènere per a nens de 6 a 9 anys

I és que la polèmica iniciativa forma part del programa Identitats impulsat a les escoles de l'Empordà per a nens de 6 a 9 anys.

Aquest programa té com a objectiu aprofitar laprenentatge de lhàbit de cosir amb les inquietuds dels nens al voltant de la identitat de gènere. Els nens han fet els ninots construint la identitat a partir del tipus de roba o l'expressió del rostre. Alumnes majors, d'entre 10 i 12 anys, han escrit les cartes en què es posa l'accent en la llibertat d'elecció de gènere per part dels nadons.

Aquesta iniciativa demostra una vegada més l'obsessió de l'esquerra per l'adoctrinament de la moda trans a la infància. Planteja novament els límits de la promoció de la ideologia de gènere per part dels poders públics. I suscita la necessitat de protegir els menors davant del bombardeig d'aquestes idees que poden generar un conflicte de personalitat a edats molt primerenques.

La ideologia trans que es difon a les escoles a edats molt primerenques parteix de la idea que el sexe biològic és diferent de la identitat personal. L'educació en el respecte a la diversitat sexual ha esdevingut un bombardeig que ha disparat la moda de nens trans als països occidentals.

Cada cop més els menors identifiquen el qüestionament de la pròpia identitat com el normal i fins i tot com un acte de rebel·lia davant els referents d'autoritat, com els pares, els educadors o els metges.

➡️ Política

Més notícies: