L'humorista Marc Sarrats està assegut en un sofà durant una entrevista a un programa de televisió. Porta una samarreta blanca amb un disseny gràfic i una jaqueta negra.
POLÍTICA

Un altre humorista de TV3, a Aliança Catalana i el PSC: 'Els vostres fills de merda'

Els usuaris mostren la seva incredulitat davant del comentari: 'Home, amb això t'has passat'

Al programa La Sotana els humoristes Manel Vidal i Joel Díaz van fer uns acudits molt desafortunats sobre els fills de Sílvia Orriols. Fent un joc de paraules, Díaz va parlar de violar un fill d'Orriols, que es diu Violant. Això va causar una enorme polèmica en xarxes socials, amb Orriols dient “miserable” a Díaz i anunciant mesures legals.

Una de les novetats d'aquesta polèmica va venir per part del Govern del PSC, cosa que en va sorprendre molts. Ahir mateix explicàvem que el Govern Illa ha demanat explicacions al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) per les paraules de Díaz. La Secretaria de Mitjans de Comunicació parla "d'incitació a l'odi i a la discriminació" i "clima de tensió innecessari".

Per tot això, el Govern demana  “responsabilitat en la difusió de continguts que siguin adequats i respectuosos amb els valors fonamentals que regeixen a la comunicació pública”. Finalment, el Govern convida a prendre “mesures pertinents” contra les paraules de Joel Díaz.

Dues persones amb auriculars estan en un estudi d'enregistrament, una sosté una ampolla i tots dos semblen estar conversant davant de micròfons.

Un altre humorista s'apunta a la polèmica

Aquesta postura del PSC ha aixecat crítiques entre alguns sectors, que acusen Illa de seguir-li el joc a Sílvia Orriols. El mateix col·laborador de Díaz, Manel Vidal, ha sortit en defensa del seu company. En un missatge a les xarxes socials, Vidal parla que el PSC treballa per a Aliança Catalana i que “després tot són plors”.

Cal tenir present que Vidal també arrossega polèmiques. El gener del 2023, per exemple, va ser acomiadat de TV3 després de dir nazis als votants del PSC.

L'últim humorista a apuntar-se a aquesta polèmica ha estat el guionista i col·laborador de TV3, Marc Sarrats. En un missatge també a les xarxes socials, Sarrats diu que trenca un moment la seva baixa per paternitat per “comentar que puta Aliança Catalana i, per descomptat, puta PSC”. Tot i que el plat fort ve al final, quan parla “d'instrumentalització interessada que feu dels vostres fills de merda”:

Com s'esperava, els usuaris i simpatitzants d'Orriols han sortit en massa a criticar Sarrats, que només ha afegit llenya al foc.

“Deixa els fills dels altres en pau, Marc”, “Home, amb això de fills de merda t'has passat”. “Com pots parlar així dels fills, siguin de qui siguin?”, pregunten amb incredulitat els usuaris.

➡️ Política

Més notícies: