Primer pla de Gabriel Rufián
POLÍTICA

Gabriel Rufián avala la teoria que criticar La Marató de TV3 és 'masclisme'

ERC fa pinya amb la seva televisió pública. El diputat republicà al Congrés se suma a la campanya de defensa de la polèmica telemarató, donant veu a aquells que culpen de 'masclisme' els que critiquen La Marató

No hi ha polèmica de la qual Gabriel Rufián no aprofiti per sucar-hi pa. El diputat republicà no ha volgut deixar passar la controvèrsia generada per La Marató de TV3 d'aquest any. Com és habitual en ell, ho ha fet a les seves xarxes socials, donant veu a aquells que assenyalen el "masclisme" o el "patriarcat" com a culpables de les crítiques generades per la telemarató de la televisió pública.

Dedicada a la reproducció sexual i reproductiva, La Marató de TV3 d'aquest any ha generat molta polèmica pel biaix ideològic que va marcar alguns moments del programa. Aquest, assenyalen, va ser un dels motius pels quals -més enllà de generar moltes crítiques- la telemarató va fer la pitjor recaptació dels darrers 14 anys. Altres veus, en canvi -entre les quals sembla trobar-se Gabriel Rufián-, aposten per la teoria que les crítiques i els mals resultats de recaptació són fruit del "masclisme" i el "patriarcat".

El diputat que va dir que estaria 18 mesos al Congrés dels Diputats -i ja va camí de portar nou anys al seu escó- va fer retuit de diverses publicacions a la xarxa social X que anaven en aquesta direcció. "Tot al seu lloc al patriarcat", denunciava la periodista del cor Laura Fa. "L'onada d'odi d'aquest any només té un nom: masclisme", assegurava Enric Borràs, president del Grup Barnils i subdirector del Diari ARA, diari que alguns ja anomenen "el BOE d'ERC". Aquests dos missatges van ser compartits per Gabriel Rufián.

La Marató de TV3 més polèmica

Com ja estan fent amb la problemàtica dels delinqüents reincidents, ERC intenta menysprear tot aquell que té una opinió contrària o simplement crítica amb allò que ells pensen. Ja sigui acusant-los de tenir "odi", de ser d'"extrema dreta" o, en aquest cas, de "masclistes". I això, malgrat que molta gent simplement ha criticat la instrumentació que ha fet el Govern i Esquerra de la Marató de TV3 d'aquest any, donant més veu que mai els polítics republicans i fins i tot criticant forces polítiques com Vox o el president d'Argentina, Javier Milei

➡️ Política

Més notícies: