Muntatge de fotos d'Alberto Núñez Feijóo amb la captura d'un tweet borrós al costat
POLÍTICA

L'error de Feijóo a Catalunya que no han trigat a fer servir els indepes

Alberto Núñez Feijóo ha patit un 'lapsus linguae' i els independentistes han aprofitat la situació per atacar-lo a les xarxes socials


Alberto Núñez Feijóo no guanya per a disgustos. El líder de l'oposició segueix si trobar equilibri intern ni un tom propi després de guanyar i perdre les eleccions alhora.

Sánchez serà president, ja veurem si quatre anys més, tot i no haver guanyat les eleccions generals del 23 de juliol passat. I tot gràcies al seu pacte amb els independentistes, a qui els ha concedit l'amnistia —entre altres coses—.

L'amnistia està provocant l'enuig de molta gent, i milers de persones fa setmanes que es manifesten en diversos punts d'Espanya. L'enuig dels ciutadans és evident, igual que el de la dreta política espanyola, entre ells el mateix Feijóo.

Muntatge de Puigdemont i Pedro Sanchez amb el Decret de Nova Planta de fons

Alberto Núñez Feijóo fica la pota en ple discurs contra l'amnistia

El malestar per la concessió de l'amnistia s'ha materialitzat en diversos discursos que recentment han pronunciat els líders polítics de l'oposició. Però el darrer discurs d'Alberto Núñez Feijóo serà especialment recordat a Catalunya per l'error que ha comès. I és que s'ha inventat el nom d'un municipi: ‘Sant Cugat de Llobregat’.

“Tots tenim els mateixos drets. I tenen els mateixos drets els ciutadans de Sant Cugat de Llobregat que els ciutadans de Cuzcurrita de Río Tirón[ubicat a La Rioja]”, pronunciava. Un lapsus linguae que, com era d'esperar, han aprofitat els independentistes per carregar contra el líder del Partit Popular.

Els independentistes no han trigat a saltar després de l'error de Feijóo

I és que qualsevol ocasió és bona per fer merda al que no agrada. Així que aquest error d' Alberto Núñez Feijóo no ha trigat a ser comentat i assenyalat a la xarxa social X. Molts d'aquests comentaris jocosos, fets per ‘indepes’ declarats, ja que tenen el llaç groc o l'estelada al costat del seu nom d'usuari.

“Em punxen i no sagno. Em refiaria poc del que expliqui”, comenta una internauta.

“Del Arenes del Mar, Sucs, Parc Nacional d'Aigües Torsides, Pallers de Yuso, Conca de Barberà, L'Arbog, Arenis de Mont… Arriba Sant Cugat del Llobregat. No saben ni els noms de les ciutats que diuen que són seves, però Catalunya és Espanya, digues que sí”, comenta una altra.

Muntatge de fotos que recull diversos tweets que parlen de la polèmica de Sant Cugat de Llobregat per un error d'Alberto Núñez Feijóo
➡️ Política

Més notícies: