Muntatge amb les cares d'Ione Belarra i Irene Montero amb cara de pocs amics i un marc amb la cara de Javier Milei somrient
POLÍTICA

El sonor ‘zasca’ que s'ha endut Irene Montero a les xarxes socials

L'exministra compadia els argentins després de la victòria de Javier Milei, però va rebre una resposta que no esperava


Irene Montero i Ione Belarra van escollir marxar de la pitjor manera, però la ministra d'Igualtat sembla obstinada a demostrar que sempre pot caure una mica més baix. Ho ha fet, és clar, a Twitter: just allà on un altre il·lustre defenestrat com és el també podemita Pablo Echenique fa mesos que intenta liquidar el prestigi que li resta. Irene Montero, aquesta vegada, va decidir ficar-se en embolics amb Javier Milei com a excusa.

Milei li desagrada

Després de la victòria en el balotatge del que va ser porter de categories inferiors a Chacarita Juniors, Irene va decidir mostrar la seva preocupació amb un tuit. Va fer, de nou, bona aquella màxima segons la qual els valents convoquen rodes de premsa amb preguntes obertes i els covards amb ínfules totalitàries, tuiten al vent. Montero deia que a Argentina “l'ofensiva reaccionària venç”. I després reiterava que “el camí del feminisme, la justícia social, la pau i els drets continua necessitant els nostres millors esforços”.

La resposta

Li va respondre, i amb rapidesa, una ciutadana argentina. A Argentina, i això sembla oblidar-ho Irene Montero, la gent és pobra, però el nivell educatiu mitjà és alt i la capacitat d'expressió escrita, encertada. I això va ser el que es va trobar: una professora d'anglès mare de dos fills que tenia alguna cosa per explicar. De què es tractava? Doncs molt fàcil: de com ha vist els seus fills haver d'anar-se'n del seu país per “lluitar per un present i un futur”.

Micaela, que així es diu, va repassar algunes dades doloroses: 140% d'inflació, 57% de nens pobres que no mengen dues vegades al dia i operacions suspeses per manca de material a la Sanitat Pública. El millor, la frase final: un sonor i molt argentí “andate a la mierda”. Ignorem si Irene Montero li ha fet cas o no, però pel Congrés no ha tornat (que se sàpiga).

➡️ Política

Més notícies: