Diversos policies antiavalots intenten calmar amb les porres els centenars de manifestants que hi ha darrere d'unes tanques
POLÍTICA

ENQUESTA: Què en penses de l'actuació policial d'aquest dilluns a Ferraz?

Diversos ferits i tres detinguts a les protestes contra l'amnistia davant la seu del PSOE a Madrid


Aquest dilluns, el carrer Ferraz de Madrid es va omplir de gent per protestar contra la llei d'amnistia que Pedro Sánchez vol pactar amb ERC i Junts per Catalunya. La seu del PSOE a Madrid va ser l'escenari d'una manifestació en contra de les intencions del líder socialista de perdonar els polítics del procés. La concentració de protesta va acabar amb diversos ferits i tres detinguts després que el govern i el seu ministeri de l'Interior ordenés a la Policia Nacional que carregués amb pots de fum i porres contra els manifestants.

L'actuació policial decidida pel ministeri de l'Interior -que té Grande Marlaska com a màxim responsable- ha generat moltes crítiques. Sobretot perquè la protesta comptava amb la presència de gent gran i també menors d'edat. Per això, preguntem als lectors d'E-Notícies què opinen sobre la decisió del govern d'ordenar càrregues contra els manifestants. Creieu que l'actuació policial va ser correcta? O va ser desproporcionada? Vota a l'enquesta i deixa'ns la teva opinió als comentaris que trobaràs a la part inferior d'aquesta notícia.

➡️ Política

Més notícies: