Pla mitjà de Javier Gómez, de Vox, a la manifestació contra l'amnistia davant de la seu del PSC a Tarragona
POLÍTICA

Javier Gómez: 'L'amnistia és un atac directe a l'estat de dret'

El regidor de Vox a Tarragona parla per a E-Notícies a la manifestació contra l'amnistia a la seu del PSC


E-Notícies vam anar aquest dilluns a la concentració contra l'amnistia que es va convocar davant de la seu del PSC a Tarragona. Tot i ser una ciutat històricament socialista, més de 200 persones es van congregar davant de la casa del PSOE a l'antiga capital romana. Davant la inesperada presència nombrosa de manifestants, fins i tot es va haver de tallar el carrer. I els Mossos, per precaució, van acordonar la seu per protegir l'edifici.

Càntics i crits contra Pedro Sánchez, contra Puigdemont i el PSOE, i a favor d'Espanya. Diverses persones van agafar el megàfon per expressar el malestar amb la llei d'amnistia que el líder socialista vol pactar amb ERC i Junts. L'acte de protesta es va desenvolupar en un ambient familiar i sense cap mena d'incident -a diferència de Madrid, on hi va haver càrregues policials i diversos ferits i detinguts-. Fins i tot alguns veïns es van sumar a la manifestació fent una cassolada espontània des dels seus respectius balcons.

Desenes de manifestants davant de la seu del PSC a Tarragona amb banderes espanyoles per a protestes contra l'amnistia

Entre els manifestants trobem Javier Gómez, regidor de Vox a l'Ajuntament de Tarragona i un dels principals responsables del partit d'Abascal a la ciutat. Gómez ens va atendre i va parlar per a E-Notícies sobre la protesta en qüestió i també sobre les intencions de Pedro Sánchez.

En aquest sentit, el regidor ha deixat clar que "cal defensar la democràcia i l'estat de dret", ja que "l'amnistia és un atac directe als fonaments de l'estat de dret". "L'acte que està cometent Pedro Sánchez és un acte antidemocràtic i antijurídic", exposa.

"La #amnistía es un ataque directo a los fundamentos del estado de derecho"

Des de Vox, explica Javier Gómez, reivindiquen que “aquestes manifestacions són necessàries”. Unes manifestacions que, com en el cas de Tarragona, “ha transcorregut de forma molt pacífica”. Per aquest motiu, assegura, donaran suport a totes les mobilitzacions contra les intencions de Pedro Sánchez. Unes intencions que, segons diu, no creu que tinguin marxa enrere.

"Pedro Sánchez pactarà sí o sí i pactarà el que sigui. Vendrà a Espanya, vendrà a la seva família i vendrà el que sigui per tal de governar", denuncia. A més, també ens ha explicat que a la concentració "fins i tot he sentit un veí que era del PSOE i ha vingut aquí a manifestar-se". I és que, segons el regidor de Vox a Tarragona, aquestes manifestacions contra l'amnistia "estan transcendint les meres sigles".

➡️ Política

Més notícies: