Dos agents de Policia antiavalots atura un manifestant al carrer Ferraz, davant de la seu del PSOE a Madrid, mentre dos agents més i diversos periodistes miren l'escena
POLÍTICA

VÍDEO: Càrregues policials contra manifestants a la seu del PSOE a Ferraz

Manifestacions a tot Espanya contra la llei d'amnistia que Pedro Sánchez vol pactar amb ERC i amb Carles Puigdemont


Madrid, Barcelona, Sevilla, Oviedo, Tarragona... diverses ciutats espanyoles van viure aquesta passada nit manifestacions davant de les seus del PSOE. Les intencions de Pedro Sánchez de concedir l'amnistia als presos implicats en el procés han encès la flama de les protestes per tot Espanya. La més destacada va ser la de Madrid, on el govern va decidir donar ordres a la policia perquè carregués contra els milers de manifestants que es van congregar al carrer Ferraz.

Segons la delegació del govern a Madrid, 4.000 persones es van desplaçar fins a la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid per criticar la futura llei d'amnistia que els socialistes estan pactant amb ERC i Junts. L'ambient es va caldejar quan la Policia dirigida per Grande Marlaska va actuar contra els manifestants amb càrregues i pots de fum -diversos testimonis asseguren que es tractava de gasos lacrimògens. Els incidents van acabar amb un balanç de tres persones detingudes i diversos ferits.

Hi haurà més manifestacions a Ferraz

A la manifestació a Ferraz, convocada per la plataforma Revuelta, hi va haver la presència de diversos dirigents de Vox, com el seu president Santiago Abascal. També hi va ser el vicepresident de Castella i Lleó, Juan García Gallardo, que va ser un dels ferits lleus per les càrregues policials. La reacció del ministeri de l'Interior contra els manifestants ja ha fet que diverses plataformes, entitats i influencers animin a tothom a mobilitzar-se també aquest dimarts a les seus del PSOE a tot Espanya.

➡️ Política

Més notícies: