Alejandro Fernández del PP fent un míting en un acte

Fa bé Gènova de voler apartar Alejandro Fernández com a líder del PP català?

Participa a l'enquesta d'E-Notícies

Embolic al Partit Popular mentre Alberto Núñez Feijóo intenta buscar els quatre suports que li falten per poder ser investit president del govern. Els populars no poden amagar la desesperació per sumar els quatre vots que necessiten per poder assaltar la Moncloa. Han parlat amb el PNB i volen fer el mateix amb ERC i fins i tot Junts, el partit de Carles Puigdemont.

Aquesta estratègia ha generat divisió dins del partit. I ha estat Alejandro Fernández qui ha liderat aquest corrent crític respecte a l'estratègia de Gènova. I des de la seu central han apostat per accelerar el canvi ja previst a la direcció del PP català. Així doncs, davant la decisió dels populars de voler apartar Alejandro Fernández de la direcció del partit a Catalunya, preguntem als lectors d'E-Notícies la seva opinió sobre aquesta qüestió.

Encerta Gènova en voler apartar Alejandro Fernández del lideratge del PP català i buscar una nova direcció per a la secció catalana del partit? Pots votar a l'enquesta i també donar la teva opinió als comentaris que trobaràs a la part inferior d'aquesta notícia.