Logo Policía Nacional a un cotxe
POLÍTICA

El 'deliri queer' arriba a la Policia: 'A Espanya hi ha 37 gèneres i 10 orientacions'

Un curiós tweet revoluciona les xarxes socials

Sap vostè què és un Scoliosexual, un Biromàntic o una persona de sexe no ajustat o non conforming? Segurament no, però ho haurà d'aprendre si vol presentar-se a l'examen de Policia Nacional. Al temari s'hi inclou una part dedicada a Espanya i els seus 37 gèneres i orientacions sexuals.

Els aspirants a policies nacionals s'han d'aprendre un dens temari en què s'inclouen coneixements sobre orientació sexual. Aquest llistat forma part del tema 30 de “Principis ètics de la societat actual”. El temari íntegre es pot consultar a la pàgina del Ministeri d'Interior.

Entre els gèneres i orientacions sexuals apareixen els més coneguts, com ara gai, lesbiana, bisexual o transsexual. Però també altres de més desconeguts i alguns de veritablement curiosos. Això ha desfermat ràpidament les mofes a les xarxes socials.

De Trigènere a Homorromàntic

Al tema 30 del temari per a l'examen a policia nacional, el Ministeri d'Interior incideix en el coneixement dels delictes d'odi. Entre aquests, els atacs a persones pel seu gènere i orientació sexual. Els aspirants s'han d'aprendre els gèneres i les orientacions que ofereix aquest temari.

Així, per ser policia cal saber diferenciar entre un polisexual (atracció per diferents gèneres però no necessàriament tots), un pansexual (atracció amb independència del sexe o el gènere) o un omnisexual (atracció per tots els gèneres).

També cal saber que un Scoliosexual se sent atret per persones no binàries i genderqueer, o que un demisexual és aquell que no experimenta una sexualitat primària. Sabíeu que un grisexual està entre l'asexualitat i la sexualitat? O que no és el mateix ser agender que de gènere fluid o bigènere?

Per exemple, un trigènere inclou el gènere masculí i femení en una mateixa persona, a més a més d'un tercer gènere neutre. Hi ha noms estranys com Homorromàntic (orientació romàntica cap al mateix sexe) i Biromàntic (orientació romàntica cap a ambdós sexes). I altres de més curiosos com l'antrosexual o l'arromàntic.

Conya a les xarxes

"S'està complicant ara això de ser policia" o "que no hagin inclòs el bestiosexual és una falta de respecte". Són alguns dels comentaris que es mofen del temari per ser policia. El tweet ha cridat molt l'atenció, i ara és objecte de les burles.

Hi ha també qui fa notar que “els heterosexuals som tan minoritaris que ni sortim”. Una altra reflexió apunta que els policies, en comptes de preparar-se per combatre delinqüents, es formen en “ideologia de gènere”.

 

➡️ Política

Més notícies: