Pla mig de Santiago Abascal en un faristol i assenyalant a un costat amb el dit de la mà dreta
POLÍTICA

Santiago Abascal trenca el tabú de la immigració

El líder de VOX visita el mercat de Bonavista (Tarragona) i rep un bany de masses, fins i tot amb joves d'origen magribí i subsaharià

Santiago Abascal, com la resta de polítics, està de precampanya. Divendres es dona el tret de sortida a la campanya electoral, però totes les formacions ja han pres els carrers per demanar el vot de cara al 23 de juliol. El líder de VOX no n'és una excepció i el cap de setmana passat va estar de ruta per Catalunya.

Un dels llocs que va visitar va ser el mercat de Bonavista, a Tarragona, que és el més gran de Catalunya. Ho va fer uns minuts abans de l'acte polític que havia organitzat VOX a la ciutat. La veritat és que Santiago Abascal va estar a la seva salsa, rebent un bany de masses entre la multitud que es trobava al mercat.

No hi va haver cap incident. Al contrari, hi havia molta gent saludant i demanant selfies al líder de VOX i candidat a les eleccions del 23 de juliol. Entre les persones que es van acostar a Abascal hi havia clients del mercat d'origen magribí i subsaharià. També, per cert, entre els joves.

L'aspirant a president de govern fins i tot va conversar amb un magribí, que es queixava dels alts impostos que ha de pagar. Segons el seu testimoni, a Tarragona paguen les taxes més altes d'Espanya pel que fa als mercats. Preguntat pel “racisme” de VOX, el jove no va dubtar a especificar que “ho diu pels que no treballen”.

Imatge dels líders del PP Ignacio Garriga, Santiago Abascal i Gonzalo de Oro Pulido

D'aquesta manera, Santiago Abascal trenca un cop més el tabú de la immigració. Així es pot comprovar en aquest vídeo de Xavier Rius, gravat diumenge passat en ple mercat de Bonavista.

Santiago Abascal avisa del perill que el que passa a França es traslladi a Espanya

A la seva visita a Catalunya, el líder de VOX va parlar sobre els disturbis que estan succeint a França. Santiago Abascal va advertir del perill que hi pot haver a Espanya en un futur. "Una societat com la nostra és incapaç d'assimilar una immigració massiva d'aquesta naturalesa", avisava. En aquest sentit, creu que Espanya, però "especialment Catalunya" ha d'anar amb compte per l'amenaça d'"una torba d'antieuropeus" que "destrossen comissaries i cremen biblioteques".

Abascal rompe el tabú de la inmigración

➡️ Els vídeos de Xavier Rius ➡️ Política

Més notícies: