Edifici de TV3 amb un tuit difuminat en primer pla.
POLÍTICA

Deixen en evidència TV3 amb un comentari que ja acumula milers de 'likes'

La televisió pública catalana prioritza els atacs d'un dofí solitari als 26 apunyalaments del mes d'agost

TV3 s'ha convertit en el focus de les ires de molts catalans per la deriva ideològica en temes com la immigració i la inseguretat. Alineada amb les tesis bonistes d'ERC, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) adoctrina els seus periodistes i estableix criteris ideològics en els processos de selecció. Això explica que a la televisió pública catalana s'oculti sovint la realitat i se sotmeti als capricis i obsessions del poder a Catalunya.

'Apunyalòmetre', el compte de moda a les xarxes socials, ha tret els colors al portal de notícies de TV3 per la notícia que han penjat a X (Twitter). El 324 s'ha fet ressò de les agressions d'un dofí a diversos banyistes a la costa central del Japó.

"Prioritzeu abans l´agressió d´un dofí solitari al Japó que no els 26 apunyalaments que portem al mes d´agost", recriminen als serveis informatius de TV3.

'Apunyalòmetre' és un compte de Twitter creat aquest mes d'agost per fer un seguiment dels apunyalaments a Catalunya. Recull els atacs amb arma blanca de què es té coneixement, amb actualitzacions diàries i un rànquing per ciutats atorgant un punt als ferits i tres als morts. En només uns dies va sumar milers de seguidors, i ja està asseient càtedra sobre una qüestió sensible com la delinqüència a Catalunya.

Crítiques voraces a TV3

El zasca a TV3 ha suscitat tota mena de comentaris que demostren el cansament dels catalans amb el servei públic d'informació.

Comentaris com “és una vergonya”, lamentant que “els informatius que abans eren nostres i fidels a les notícies han esdevingut un meme”. Recorden “quan el TN era referència”, i es pregunten “en quin moment es van convertir en la pallassada actual al dictat del govern de torn”.

“És trist”, apunten, “però treballen per normalitzar aproximadament 1,37 apunyalaments diaris de mitjana”. En clau d'humor apunten que el dofí ha de ser “fatxa d'ultradreta i masclista” i que “segur que és de Ripoll”. Creuen que “aquest dofí necessita ajuda i acompanyament” i proposen “punts lila marins”.

➡️ Política

Més notícies: