Dani Desokupa News
POLÍTICA

Daniel Esteve (Desokupa) sorprèn amb un nou projecte: 'Serà un abans i un després'

Dani de Desokupa donarà les notícies cada matí i avui s'ha estrenat parlant dels terroristes de Moscou i de la trama Koldo

El popular empresari i propietari de Desokupa, Dani Esteve, es llença a un nou projecte. Es tracta de 'Desokupa News', una mena de telenotícies retransmès per ell mateix des de les seves xarxes socials. El que és nou està en el format perquè, abans, ja era molt actiu en xarxes parlant sobre temàtiques polítiques i socials.

Esteve, l'influencer

Qualsevol que habiti la xarxa social X coneix Dani Esteve. Es va fer famós en relació al problema social de l'okupació. La seva fama va anar en augment fins al punt de convertir-se en un veritable influencer polític. Les seves opinions són molt crítiques amb l'esquerra i el bonisme progressista. De fet, va arribar a protagonitzar algunes campanyes de cartelleria en què apuntava directament al Govern Frankestein.

Doncs bé, Dani Esteve ha anunciat que cada dia, a les vuit del matí, explicarà les notícies des de la perspectiva. "Les notícies com són, no com ens les expliquen a la caixa boba", ha dit en clara referència als mitjans. I és que Esteve és també molt coneguda per criticar el discurs oficial dels mitjans, que amaga realitats i n'amplifica d'altres.

No hi ha bones notícies

I dit i fet. Avui mateix ha publicat la primera edició de 'Desokupa News'. Amb un to i un estil informals que privilegia la improvisació i la naturalitat, Esteve s'apunta a la tendència de petits comunicadors. Així s'estrenava:

“Vull obrir amb una bona notícia”, ha començat dient per tot seguit afegir “No n'hi ha!”. Com sol ser habitual, Esteve planteja un escenari força negatiu i pessimista per a Espanya. Per això, ha anat de front i s'ha referit a diversos assumptes molt polèmics d'actualitat.

S'ha referit, per exemple, a la correcció d'últim minut del jutge Pedraz, que al final no bloquejarà Telegram. També a les imatges dels terroristes de l'atemptat de Moscou, que van aparèixer al judici amb signes obvis d'haver estat torturats per la policia russa. Sobre això, Esteve ha criticat el bonisme i ha reiterat que els assassins són els terroristes.

Tot i que el plat fort ha estat el cas Koldo. Esteve ha criticat durament i amb ironia la taca de corrupció que s'estén al voltant del PSOE i també al voltant de personatges com Rubiales. "Cal trucar a Santiago Seguro perquè ja faci l'últim capítol de Torrente", ha conclòs sobre l'esperpent d'aquest cas de corrupció.

➡️ Política

Més notícies: