Pla mitjà de Joan Laporta, Enric Masip i un altre directiu del FC Barcelona somrient en un estadi amb seients blaus de fons
POLÍTICA

Crítiques a un directiu del Barça per donar suport a Sílvia Orriols

El processisme posa al punt de mira Enric Masip per expressar la seva opinió


Donar la teva opinió comença a convertir-se en un esport de risc a Catalunya. Si no, que li preguntin a Sílvia Orriols, a qui el Govern vol multar amb 10.000 euros per alertar dels perills de l'islamisme als països occidentals. Ara el processisme s'ha cobrat una nova víctima. Enric Masip, directiu del FC Barcelona, ha estat assenyalat per compartir a les seves xarxes socials publicacions “pro israelianes”, de suport a Sílvia Orriols o declaracions d'Isabel Díaz Ayuso, entre d'altres.

Ha estat el Diari ARA qui ha decidit posar al punt de mira una de les persones més properes a Joan Laporta. Aquest diari, un dels més subvencionats pel Govern d'ERC, té com a accionista Víctor Font, rival de Laporta a les últimes eleccions a la presidència del Barça. D'aquesta manera, maten dos pardals d'un tret: criticar el president culer i assenyalar els que s'atreveixen a donar suport públicament a postulats contraris als que defensa l'independentisme institucional.

“Qui és l'executiu del Barça que comparteix publicacions proisraelianes i de la formació d'extrema dreta Aliança Catalana?”, explicava l'ARA al seu compte d'X. I afegia que “aquest mes d'octubre també ha difós discursos de Vox i Ayuso ”. A banda d'això, a l'interior de la notícia també exposen que al perfil d'Enric Masip “era habitual llegir les crítiques a l'urbanisme tàctic d'Ada Colau”.

Segons el Diari ARA, el pecat d'Enric Masip és, per exemple, compartir una publicació d'un militant d'Aliança Catalana en què defensava Sílvia Orriols. En aquesta publicació s'hi veuen diverses notícies relacionades amb la incompatibilitat de l'islamisme radical i l'estil de vida occidental. Un altre exemple és la compartició d'un vídeo d'Isabel Díaz Ayuso en què critica la política migratòria del govern de Pedro Sánchez.

El braç mediàtic del processisme, doncs, no desaprofita l'ocasió per assenyalar aquells que es desvien del discurs oficial sobre certs temes. Ja se sap que Sílvia Orriols s'ha convertit en l'enemiga número u de l'independentisme institucional. I si qui li dona suport és algú afí a Joan Laporta, la situació es converteix en massa llaminera per a un diari proper a ERC i antilaportista com és l'ARA.

Crítiques de lectors

Això sí, molts usuaris no van dubtar a retreure al diari en qüestió les seves intencions d'assenyalar Enric Masip. “Sou un TBO subvencionat”, “el diari de règim”, “és un cas pràctic per veure la diferència entre periodisme i propaganda” o “la fareu presidenta” són alguns dels comentaris que es poden llegir a la seva publicació.

➡️ Política

Més notícies: