Imatge del Papa Francesc en cadira de rodes en una visita oficial a Hongria
POLÍTICA

Un col·lectiu LGTBI critica el Papa després d'acceptar beneir parelles homosexuals

Crida LGTBI torna a fer de les seves des d'aquest lloc per a valents que és la xarxa social que controla Elon Musk

El controvertit Papa Francesc tampoc no cau bé a aquest particular col·lectiu (Crida LGTBI) que fa setmanes que ens regala bons moments. Un dia els dona per donar suport a Palestina, a l'altre carreguen contra Javier Milei i al següent es fiquen amb Alfonso Guerra. Aquesta setmana, li ha tocat el Pontífex. Per què? Doncs perquè no els sembla bé que l'Església estigui disposada a “beneir” parelles del mateix sexe o “en situació irregular”, un anunci històric que ha fet recentment el Vaticà.

Per què els molesta?

Els membres que integren Crida LGTBI són més que intrèpids. Des de Twitter, que com tothom sap és lloc per a valents, avisen el Papa Francesc. Li diuen, en concret, que no necessiten “la benedicció de cap religió, profeta o figura divina”. Afegeixen, a més, que les seves “morals” –les del Papa, se suposa- els són igual. Aquí arribats, convindria que algú expliqués a aquest singular col·lectiu que la moral catòlica és una de sola.

Decidir pels altres

El problema de Crida LGTBI és semblant al d'altres grups similars. Quan parlen, mai més ben dit, pontifiquen i s'atorguen una representativitat que, que se sàpiga, no acrediten. Què passa si una parella d'homosexuals o lesbianes té interès per ser beneïda per un sacerdot? De fet, diversos usuaris a X han retret la seva publicació en aquest sentit. "Vosaltres potser no, però per a aquell noi de família catòlica que encara no ha trobat el valor per sortir de l'armari, això és un gran pas", assenyala un. "Si l'Església els persegueix, es queixen; si no els accepta, es queixen; si els accepta, rondinen", els diu un altre.

Una altra polèmica de Crida LGTBI

No és la primera vegada que Crida LGTBI es fica de ple en una polèmica. Recentment, aquest col·lectiu ja va estar a l'ull de l'huracà per manifestar-se a favor de Palestina amb banderes de l'arc de Sant Martí. Molts usuaris ja els van retreure la incoherència d'onejar aquest símbol per defensar precisament la terra que governa Hamàs, una organització terrorista no precisament amant de la defensa dels drets de les persones homosexuals.

➡️ Política

Més notícies: