Muntatge d'Alicia Tomás de Vox, i uns missatges contra ella
POLÍTICA

L'aplaudit tweet d'Alicia Tomás (Vox) sobre les ajudes socials

Tomás denuncia que no es pot seguir 'esprement' la classe treballadora per finançar l'assistencialisme públic

La portaveu de Vox a l'Ajuntament de Terrassa, Alicia Tomás, no es caracteritza per mossegar-se la llengua. Al contrari, Tomás és coneguda per la seva contundència i per no acovardir-se davant les crítiques. N'ha donat diverses mostres.

Fa uns mesos, per exemple, Tomàs es va fer viral per rebre insults i fins i tot amenaces de mort. Va passar arran de les seves crítiques als empadronaments fraudulents a Terrassa. “Racista de merda”, “pagaràs el preu per insultar l'islam”, “Feu pena, tant de bo et moris, puta vella”, li van dir.

Missatges de contra Alicia Tomàs a Vox

I l'última cosa que vam saber de Tomás va ser que havia tingut una enganxada a xarxes socials amb un col·lectiu antifeixista. La Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) va qualificar de “desgraciada” després que Tomàs critiqués la immigració irregular. Davant això, la portaveu de Vox es va mostrar molt irada. “Us desitjo el mateix que desitgeu amb la vostra merda ideològica a la gent més humil de Terrassa: una bona dosi de multiculturalisme”, va respondre.

Ara, Alicia Tomás ha tornat a plantejar una opinió impopular i que, en realitat, molts comparteixen. La portaveu de Vox s'ha referit al debat de les ajudes socials.

Cultura de la subvenció

Un dels punts distintius del discurs de Vox i de la dreta identitària en general és la crítica a la cultura de la subvenció. Més en particular, quan les subvencions van destinades a ser un mode de vida i no pas una ajuda temporal per tirar endavant.

Però entre aquestes subvencions no només hi ha les ajudes socials. També parlem de tota la indústria política i administrativa. Des de càrrecs polítics fins a tota mena d'ens públics, fundacions, ONGs, observatoris, etc. Catalunya destaca en aquest punt.

Doncs bé, davant d'això, Alicia Tomás s'ha mostrat molt taxativa. Cal erradicar com més aviat millor aquesta indústria pública, denuncia la portaveu. Així mateix, insisteix Tomás, cal vetllar perquè les ajudes socials estiguin condicionades a la recerca de feina.

“No es pot seguir esprement la butxaca de la classe treballadora”, conclou Tomás:

Aquest missatge ha despertat l'acceptació dels seguidors i els simpatitzants de Vox. Alguns usuaris han assenyalat el seu acord amb el fet que les ajudes de l'Estat no poden ser una forma de vida.

“Estic d'acord, les ajudes socials han de ser condicionades a la recerca de feina i la realització de feines a la comunitat. És una manera d'assegurar-nos que es facin servir de manera efectiva i no es converteixin en una forma de vida per a alguns”.

➡️ Política

Més notícies: