Imatge de Sílvia Orriols amb Antonio Baños en un muntatge junts
POLÍTICA

El zasca de Sílvia Orriols a Antonio Baños: 'Que valent que ets...'

L'exdiputat de la CUP titlla l'alcaldessa de Ripoll de "detritus infrahumà" i Orriols no ha dubtat a respondre-li


L'alcaldessa de Ripoll i Líder d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, ha tornat a ser protagonista a les xarxes socials. En aquest cas, però, per una publicació d'Antonio Baños a X. El periodista i exdiputat de la CUP al Parlament ha titllat l'alcaldessa de Ripoll de "detritus infrahumà".

"Sílvia Orriols, detritus infrahumà. És igual quan llegeixis això", va publicar Baños el 8 de desembre passat. L'atac de Baños, en el qual no va etiquetar Orriols, va sorprendre l'alcaldessa de Ripoll. Per la qual Orriols, com ja fa altres vegades, no va dubtar a contestar .

"Em bloqueja, em cita i no m'etiqueta. Que valent ets, Antonio. Sí, senyor...", ha sentenciat Orriols aquest 9 de desembre.

A tot això, Jordi Aragonès, articulista d'E-Notícies i membre d'Aliança Catalana, també va voler referir-se a l'atac de Baños a Orriols. "Que un processista com Antonio Baños et digui això, sobri o ebri, és una medalla. Enhorabona!".

Baños i la seva 'fixació' per Orriols

I és que no és la primera vegada que Baños ataca l'alcaldessa de Ripoll. La fixació ve de lluny i només cal veure el timeline de l'exdiputat de la CUP a X. Per exemple, el 14 de novembre passat, l'exmembre de la CUP atacava Sílvia Orriols titllant-lo de "poca-solta".

El per què? Doncs perquè l'Ajuntament de Ripoll havia retirat l'estada del consistori per una ordre judicial. Aleshores, Baños no tenia cap objecció a citar una notícia del mitjà Vilaweb i sentenciar: "Orriols pocasolta".

No va ser l'únic cop. I és que Antonio Baños va tornar a assenyalar Sílvia Orriols durant el mes de juny de 2023. "Algú sap per què hi ha tant català que odia de manera extrema i íntima qualsevol forma de catalanitat? (I no, no parlo de Ripoll. Fuck Orriols)", va sentenciar.

Baños no va citar Orriols en cap d'aquestes publicacions. Quelcom que, precisament, la mateixa Orriols li va retreure a l'exdiputat de la CUP a la seva última publiació.

"Em cita i no m'etiqueta", va dir. Tendència que, vist el timeline d'Antonio Baños a X, ve de lluny.

➡️ Política

Més notícies: