Primer pla de Sílvia Orriols amb la bandera catalana de fons
POLÍTICA

El tuit de Sílvia Orriols sobre les ajudes socials que corre com la pólvora

Relaciona la immigració amb més misèria i més inseguretat

L'alcaldessa de Ripoll i líder d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, compagina el càrrec amb una prolífica activitat a les xarxes socials. Els seus tuits mai no passen desapercebuts, i menys quan parla del seu tema favorit, la immigració. La seva darrera reflexió sobre els immigrants i les ajudes socials ha causat un gran enrenou.

L'alcaldessa presenta dades oficials del seu municipi, segons les quals de 10.600 habitants hi ha un 14% d'immigrants. "Aquests han absorbit gairebé el 40% de les ajudes dʻurgència del consistori de benestar social", diu Orriols. És a dir, que una minoria acapara el gruix de les ajudes socials.

L'alcaldessa ofereix una altra dada, i és que “a Catalunya hi ha un 16% d'immigrants al carrer i més d'un 50% a les presons”. Arran d'aquestes xifres es demana “si això és riquesa”, com diu el bonisme woke. La reflexió de Sílvia Orriols sorgeix en ple debat sobre l'esgotament del model migratori a Catalunya.

Deportar els il·legals

Aliança Catalana va tenir un gran èxit a les darreres municipals gràcies a trencar el tabú de la immigració a Catalunya. La connivència de molts catalans amb els postulats d'aquest partit identitari es pot veure als comentaris al tuit. Culpen les polítiques bonistes de l'esquerra de la destrucció del país.

Per a molts, el problema és “el bonisme estèril i caduc” i la mala gestió “social i dels recursos”. La solució és “esportar els que delinqueixen” i “exigir més integració”. Aquestes són dues constants del programa d'Aliança Catalana, un control migratori més gran i obligar els nouvinguts a integrar-se.

Imatge del bloc d'Aliança Catalana a la manifestació de l'11S. Milers de persones darrere de la pancarta “Apliquem el resultat de les urnes: independència” amb fons blau

Molts ciutadans tenen la sensació que aquest model migratori “crea misèria” i que “perjudica la classe treballadora”. També posen en dubte que, com diu l'esquerra, vinguin aquí a “pagar les pensions”. Finalment creuen que Orriols és l'alternativa als “covards del lliri a la mà com el PSC, ERC i Comunes”.

Solucions dràstiques

El problema no és exclusiu de Ripoll, ja que a altres localitats s'estan succeint els problemes amb l'excés d'immigració. A Manresa, per exemple, “hi ha un alt percentatge associat a la inseguretat i la delinqüència juvenil incontrolada”. Això fa que molts veïns tinguin por de sortir al carrer a certes hores.

El fracàs del sistema s'està veient de manera palpable a Calella, al Maresme, on un grup de menors estrangers tenen els veïns atemorits. Aquest cap de setmana van cremar un pis i es van enfrontar a la policia. Les autoritats estan desbordades i han demanat ajuda al Govern i als Mossos.

A Manresa ia Calella, com a molts altres llocs amb aquests problemes, l'esquerra nega el problema o proposa solucions alternatives. Per això, Aliança Catalana es presenta com a alternativa per regerar Catalunya i restaurar l'ordre. Mentrestant, segueix l'ofensiva dels partits i els mitjans subvencionats contra “l'extrema dreta”.

➡️ Política

Més notícies: