Muntatge de fotos de les instal·lacions de TV3 i, al costat, una imatge de Donald Trump amb rostre d'enuig
POLÍTICA

Allau de crítiques a TV3 per la seva cobertura de l'atemptat a Donald Trump

La televisió pública catalana va parlar de l'intent d'assassinat de l'expresident com una 'evacuació'

La línia editorial de TV3 ja és coneguda per totes. També que a la televisió processista no tenen una gran predilecció per l'expresident Donald Trump. Aquí hi ha, per exemple, les tertúlies amb Antoni Bassas mostrant-se molt preocupat pel fenomen de Trump.

I si es parla d'alguna cosa avui a tot el món és de l'intent d'assassinat de l'expresident i candidat republicà.

Quan es trobava en un míting electoral a Pennsilvània, un franctirador va disparar contra Trump i va fallar per un pam. Lamentablement, la resta de disparats sí que s'han cobrat una víctima mortal i dos ferits greus. L'expresident americà diu que està a punt per recuperar la campanya electoral i de moment no ha provocat cap gran polèmica amb l'intent de magnicidi.

Tot això, però, no ha estat cap obstacle perquè alguns s'hagin lamentat de la mala punteria del franctirador. Un membre de la CUP i treballador de la Generalitat, per exemple, es preguntava que per què els tiradors sempre tenen una punteria tan mala.

Per la seva banda, TV3 tampoc no ha donat la notícia sense polèmica.

El titular de TV3

D'entre tots els titulars que han circulat per la premsa contrària a Trump, potser el de TV3 hagi aconseguit ser el més inconcret. A més de donar la notícia una hora tarda, TV3 va titular “Evacuen Donald Trump en un míting a Pensilvània després de sentir-se trets”:

Certament, va ser una evacuació. Però després que un franctirador estigués a punt d'assassinar un expresident dels Estats Units i, de passada, li arrabassés la vida a una persona.

Això explica que les reaccions dels usuaris en xarxes socials hagin estat força irades. “Fa una hora que se sap i vosaltres se suposa que teniu un gran equip darrere, lamentable”, “La merda de periodisme que hem d'aguantar cada dia a Catalunya”, “Sou terroristes de la desinformació”.

➡️ Política

Més notícies: