Ramón Garcia sobre un fons de tripa i tres rodones amb imatges de restaurants

MOLT +

Els tres restaurants de Madrid on Ramón García pot menjar el seu àpat preferit

Ramón García ha expressat més d'una vegada que un dels seus àpats favorits són les tripes a la biscaïna

El conegut presentador Ramón García ha compartit en diverses ocasions la seva passió per les tripes a la biscaïna. A Madrid, ciutat que visita sovint pels enregistraments del Grand Prix, té la sort de comptar amb tres restaurants on pot satisfer el seu gust per aquest plat basc. Aquests restaurants podrien oferir una experiència culinària única al paladar de Ramon Garcia.

A Ramón García li costa decidir un sol plat com el seu favorit, explicava en una entrevista a La Razón. En aquesta entrevista va compartir les seves preferències culinàries, confessant que encara que les tripes a la biscaïna ocupen un lloc especial al seu cor, els segueixen de prop altres plats. Aquests són el chuletón, el lluç, la cua de toro, el mamitako o el clàssic bacallà.

Ramón García amb el dinosaure a la primera semifinal del Grand Prix
Des de la tornada de Ramón García al Grand Prix, la seva popularitat ha crescut molt | RTVE

Pel que fa a l'elecció d'un restaurant favorit, Ramón García s'enfronta a un dilema. El presentador considera tots els propietaris dels establiments que freqüenta com a amics, i seria poc cortès per la seva banda triar-ne només un. També deixo clar a la revista que no és fanàtic del sushi i el menjar cru.

Casa Labra, un restaurant d'època per a Ramón García

El Casa Labra és una taverna centenària que ha anat evolucionant generació rere generació. La seva especialitat és el bacallà i les croquetes de bacallà, que es poden degustar en un ambient que ha estat gairebé inalterable des del 1860. El restaurant ofereix una carta àmplia i, també, un apartat de tapes.

En aquest lloc, la tapa de tripa tindria un preu que no arribaria als 10 €. Ramón García també podria gaudir d'altres especialitats, com ara el tall de bacallà o la croqueta per menys de 2 €. Si voleu un entrepà, tots tenen un preu que no arriba als 8 €.

Una referència econòmica i amb història que podria encantar una persona com ell.

La Bola, un establiment on Ramón García també podria fer un donatiu

La taverna la Bola, a banda de ser un gran local de menjars, també és una associació que lluita sota el lema #HosteleriacontraelHambre. Aquest lloc també té una història semblant al seu company, ja que va obrir aproximadament a la mateixa data, 1870. El plat estrella d'aquest local és el seu cuit madrileny, elaborat amb matèries primeres i cuinat de la mateixa manera des que van obrir.

Aquí, la ració de durícies costa 20 €, però és força gran. El presentador també podria menjar al lloc el famós cuit per 24,50 € o el xai rostit per 27 €, altres de les seves especialitats.

Casa Revuelta, un asturià a Madrid que podria enamorar Ramón García

Aquest espai porta des del 1966 oferint el bacallà arrebossat més famós de la capital, com ells diuen a la web. Fa la mateixa recepta des que van obrir fa gairebé seixanta anys. Presumeixen que el plat és cruixent per fora i sucós per dins.

Aquí, Ramon trobarà la tripa més barata, ja que la mitjana raó d'aquests valen 6 euros. El famós pinxo de bacallà costa 4,90 €. Si vols tastar altres platets, el lloc té una carta molt gran, igual que el seu celler, podent menjar per un preu mitjà de 20 euros per persona.