Victòria Federica sobre un fons borrós i en un cercle amb entrecot i salsa
MOLT +

El restaurant preferit de Victoria Federica a Madrid: les patates són gratuïtes

L'Entrecote Cafè de París, que ha conquerit el paladar de Victòria Federica, només serveix un plat a tota la carta

Al bulliciós escenari madrileny, Victoria Federica s'ha envoltat en un punt aquests últims mesos. Es tracta de l'Entrecote Cafè de París. Ubicat al cor de la capital espanyola, aquest lloc ha aconseguit captivar una clientela exclusiva gràcies al seu enfocament únic: servir només un plat, però fer-ho de manera excepcional.

El seu ambient evocador dels carrers de París i la seva carta amb només entrecot han fet que aquest sigui un secret de domini públic per a aquells que busquen una experiència inoblidable. No només Victoria Federica ha passat pel local, sinó que també s'hi poden trobar membres destacats del futbol. El local també ha acollit actors com José Coronando o el periodista Lorenzo Milá, entre d'altres.

Un únic plat, així és l'establiment que ha escollit Victoria Federica

La història del lloc es remunta al 1930, quan Monsieur Boubir i la seva dona, van perfeccionar la recepta de la seva famosa salsa. La parella obria el Le Coq D'Or a Ginebra, Suïssa, perfeccionant la seva recepta i fent-se famosos al territori suec. Anys més tard, inspirat per un viatge a Suïssa, Pablo Garunch va decidir portar aquest concepte a Espanya, inaugurant el primer Entrecote Café el 2014, convertint-se en un gran èxit a la capital.

Amb un menú tancat i senzill, el restaurant presenta el seu famós entrecot per 27 €, un preu molt barat per a algú com Victoria Federica. En un primer moment, s'ofereix una amanida fresca amb un amaniment especial de la casa per fer forat a l'estómac. A posteriori, se serveix l'entrecot amb la famosa salsa i patates, sent aquestes darreres, il·limitades, podent demanar tantes com el comensal vulgui.

Victoria Federica té clar com transportar-se a París des de la capital

La famosa salsa, elaborada amb fins a 24 ingredients i en què només es coneix la mantega, continua sent un enigma per als clients. A més a més de la seva oferta principal, el restaurant també disposa d'una secció de carns vegetarianes per poder gaudir de la salsa igualment. Els amants del dolç també tenen el seu lloc, amb una gran varietat de postres casolanes des dels 6 fins als 12 €.

Tot i els seus alts estàndards culinaris, alguns comensals han assenyalat que el preu del menú pot resultar elevat per al que és. Així i tot, això no ha impedit que l'establiment mantingui una sòlida qualificació de 4 sobre 5 a TripAdvisor. La combinació parisenca i la senzillesa del menú ja han pogut enamorar Victoria Federica i altres artistes; és clar que el negoci només farà que anar cap amunt.

➡️ Molt +

Més notícies: