El bufet de sushi a Barcelona que està arrasant: plats il·limitats per 16 euros
A l'entrada del local es formen cues molt llargues de clients que volen tastar el bufet de moda a Barcelona
En els darrers temps la gastronomia japonesa s'ha tornat molt popular al nostre país. Sobretot el seu plat més reconegut, el sushi. A Barcelona es poden trobar una gran quantitat d'establiments especialitzats en aquest producte.
Tot i això, solen ser restaurants amb preus elevats. En canvi, els bufets lliures de sushi són una opció més econòmica i rendible, en què es pot menjar fins a atipar-se. Últimament a Barcelona se n'ha popularitzat un, que promet qualitat a un preu molt assequible: només 15,90 euros per persona.
El popular bufet de sushi de Barcelona
Es tracta d'UnDécimo, una cadena que compta amb tres locals a la zona de Barcelona. Un al carrer Villarroel, 220, i un altre situat al número 229 del carrer Nàpols. A banda de la seva obertura més recent al municipi barceloní del Prat del Llobregat, al carrer Lleida, 130.
L'influencer gastronòmic Boufit Fatfood ens n'ha mostrat un a través d'un vídeo, que ha publicat al seu compte de TikTok. Tal com explica, aquest restaurant està molt de moda a Barcelona i cada dia s'omple de gom a gom. A més, a les portes del local es generen cues interminables per poder-hi accedir.
Es pot gaudir del bufet de migdia de dilluns a divendres pel mòdic preu de 15,90 euros per persona. Els caps de setmana, festius i cada nit l'import puja a 21,90 euros. Per als nens de 3 a 8 anys, el preu disminueix fins a 9,90 euros per dinar entre setmana i 12,90 sopars, caps de setmana i festius.
La carta del bufet de moda a Barcelona
Una de les peculiaritats d'aquest restaurant de Barcelona és la seva cuina oberta, on preparen tots els seus plats a la vista dels seus clients. El bufet compta amb més de 120 opcions entre les quals triar. La seva carta es divideix en entrants, arròs i pasta, planxa, fregits, vapor, tempura, crestes i sushi, a part de les postres i les begudes.
L'autor del vídeo recomana començar per les crestes de gamba, els 'takoyaki', una bola de massa farcida de pop, i els seus impressionants 'gyozas' fregides. Pel que fa al plat principal, el sushi, l'establiment destaca per ser molt generós amb les porcions de peix.
A més, aquest bufet de Barcelona disposa de peces molt originals, entre les quals recomana els 'nigiris' flamejats i els d'anguila. Tot i això, els seus preferits han estat els 'black nigiris' de tonyina o salmó flamejats. Segons la seva opinió, són els millors que ha provat en un bufet lliure.
D'altra banda, els 'makis' del local també destaquen pel seu gran sabor. Després de demanar-los tots ha assegurat que estan enamorats dels d'arròs negre.
Abans de passar a les postres, no ha deixat escapar l'oportunitat de tastar el plat estrella: els 'tacos' de sushi. De totes les opcions, la que més recomana és el 'black taco'. Finalment, ha rematat el sopar degustant les seves postres més originals, la bola de drac, que consisteix en un pastís de maracujà i melmelada de cirera amb forma esfèrica.
Més notícies: