El restaurant low cost que sedueix Iñaki Urdangarin a Barcelona: amanides a 10 €
El Bistró Mató, que ha aconseguit captivar Iñaki Urdangarin, es troba a la zona alta de Pedralbes, coneguda per ser un dels barris més exclusius i costosos de Barcelona
Al barri de Pedralbes, a Barcelona, emergeix una sorpresa, el Bistró Mató, un establiment que desafia les normes de l'exclusivitat del barri en oferir preus molt més accessibles. Entre les seves opcions, destaquen les amanides a tan sols 10 €, i és un exemple de la proposta econòmica d'aquest restaurant en comparació a la resta del famós barri. Aquest restaurant no ha passat desapercebut per personalitats destacades, com Iñaki Urdangarin, que ha estat vist gaudint d'aquesta proposta.
Testimonis van assegurar haver-lo vist diverses vegades amb els seus amics, gaudint d'un dinar ofert per l'establiment. Es destaca que Iñaki Urdangarin i els seus acompanyants solen optar per un menjador privat, proporcionant un ambient més íntim per a les trobades. Els qui van tenir l'oportunitat d'observar-ho ho descriuen com a animat i amb un aspecte positiu i de bon humor.
Aquest canvi d'humor podria estar relacionat amb la recent oficialització del seu divorci amb la infanta Cristina. Amb aquesta nova vida al davant, no seria estrany que se'l veiés de manera més freqüent per aquest barri, visitant el lloc en companyia de la seva xicota, Ainhoa Armentia. Aquest escenari no seria sorprenent, ja que aquesta zona alta de Barcelona ha estat molt estimada per Iñaki Urdangarin durant molt de temps.
Un local low cost envoltat del glamur de Pedralbes: l'elecció d'Iñaki Urdangarin
El Bistró Mató és un restaurant integrant del grup Sant Telmo que té presència a tot Barcelona. Aquest destaca per oferir una proposta assequible i atractiva. En comparació amb altres locals de la zona alta de Pedralbes, aquest establiment ofereix una carta sorprenentment econòmica.
Per als amants de les tapes, el Bistró Mató presenta opcions irresistibles com els xips 'Sarriegui' per 3,20 € o les croquetes de bullit a 3,50 €/ració. Pel que fa als primers plats, es poden degustar unes carxofes a la brasa per 6 € o una burrata de cherry confitat i pesto per 16,50 €.
Els aficionats als arrossos trobaran opcions temptadores. Exemple és l'arròs de temporada amb verdures i romesco per 19,50 € o el 'del senyoret' per 25 €, a demanda de dues persones. Els que prefereixen carns o peixos, poden tastar una ploma ibèrica a la brasa per 26,50 € o un clatell de lluç a la planxa per 27 €.
A l'apartat de postres, el Bistró Mató ofereix pastís de formatge Idiazabal per 10 euros o una crema catalana amb carquinyols per 7,50 €. A més, el lloc proporciona opcions per a grups, amb menús que van des dels 45 € fins als 58 €, depenent de si es tria arròs o carn/peix. No és estrany que aquesta hagi estat l'elecció d'Iñaki Urdangarin i els seus amics en la seva visita recent.
El lloc té una puntuació de 3,5 a Tripadvisor i els rangs de preu varien des dels 25 € fins als 35 €. Això fa que els comensals destaquin la qualitat/preu en una zona tan luxosa. Així i tot, molts visitants es queixen de la poca professionalitat dels cambrers, problema que segurament no va tenir Iñaki Urdangarin.
Més notícies: