Muntatge de fotos de Teresa López Cerdán, una tiktoker que ha explicat com li va ser una cita de Tinder, i al costat una persona subjectant un mòbil amb Tinder a la pantalla
MOLT +

Teresa, la noia que ha conegut a un noi a Tinder i la seva cita s'ha fet viral

Un programa de ràdio de Cadena 100 es fa ressò de la traumàtica experiència de Teresa, la noia que va tenir una cita amb un noi de Tinder i no va sortir del tot bé

Lligar a través de les aplicacions és més que habitual. Avui dia, persones de totes les edats fan servir aquest mitjà tant per ampliar el seu cercle d'amics com per trobar l'amor. Però, el pitjor és que la majoria de vegades no funciona i quedem amb gent que deixa molt a desitjar.

Això és el que li va passar a l'actriu Teresa López Cerdán i que van explicar en un programa de Cadena 100. En aquest cas, ella va fer servir Tinder, una de les aplicacions més utilitzades a tot el món. Malauradament, la seva cita va ser un autèntic desastre.

Teresa va fer 'match' amb un noi i va quedar amb ell per anar a l'autocinema. Per a ella era un pla perfecte, per la qual cosa no s'ho va pensar dues vegades.

Muntatge de fotos de Teresa López Cerdán, una tiktoker que ha explicat com li va ser una cita de Tinder
La seva cita li va sol·licitar un Bizum de 10 euros per la benzina | TikTok, @teresalopezcerdan, e-noticies.cat

La cita va començar bé, però va acabar molt malament

La pel·lícula que van veure a l'autocinema era de terror, de manera que quan hi havia alguna escena d'ensurt, Teresa cridava. La seva cita reaccionava agafant-li la cama, per la qual cosa ella va optar per reprimir la por. La resta de la pel·lícula la va veure sense moure ni un múscul.

Quan va tornar a casa seva, la Teresa va rebre un missatge del noi. Aquest li deia que s'ho havia passat molt bé i volia repetir. Tot i això, ella li va confessar que no sentia el mateix i que esperava trobar una altra persona més afí.

Doncs es veu que el noi no va prendre's molt bé aquest rebuig, i per això li va sol·licitar un Bizum. L'import era de 10 euros i el concepte gasolina, uns diners que a Teresa no li va importar pagar.

És probable que, si no l'hagués arribat a rebutjar, el noi no li hauria demanat els diners. Encara que això és una cosa que ja mai no sabrem.

El millor és prendre-s'ho amb humor

La història que Teresa va explicar mentre es pixava de riure es va fer viral. És més, al compte de @_cadena100, on han difós aquesta experiència, tampoc han faltat les interaccions. De fet, molts dels comentaris són usuaris comptant situacions semblants.

"A mi m'han arribat a reclamar desgast de pneumàtics", comenta una internauta. "A mi em van demanar el Bizum d'un vermut", afegeix una altra. Com es pot veure, aquest tipus de comportament està força estès, però davant del vici de demanar, la virtut de no donar.