Muntatge de fotos de Núria Cunillera i Xavi Hernández, molt somrients, i de fons un plànol general de Barcelona

MOLT +

El luxós barri de Barcelona on viu Xavi Hernández amb la seva dona i els seus fills

Xavi Hernández i Núria Cunillera viuen en un espectacular immoble de 980 m² ubicat en un luxós barri de Barcelona

Xavi Hernández avui té una gran missió: sentenciar la victòria dels quarts de final de la Champions contra el PSG. Té a càrrec seu el primer equip del Barça i això és una responsabilitat que, indubtablement, està ben pagada.

Xavi Hernández té més de 69 propietats immobiliàries i, entre elles, hi ha una increïble mansió de 980 m² a Barcelona. El jove va decidir instal·lar-se allà amb la seva dona, Núria Cunillera, i els seus dos fills després de tornar de Qatar i ser nomenat tècnic del FC. Barcelona.

Xavi Hernández i la seva espectacular mansió a Barcelona

Va ser el novembre del 2021 quan Xavi Hernández va tornar a Barcelona amb la seva família. I ho va fer per convertir-se en l'entrador del Barça, un poder que comporta una gran responsabilitat. A la tornada, ell i Núria Cunillera van decidir instal·lar-se en una luxosa zona de la ciutat comtal.

Muntatge de fotos de Núria Cunillera a la seva mansió de Sant Gervasi (Barcelona)

Xavi Hernández i la seva família van prendre la decisió de viure a Sant Gervasi durant els anys que durés el seu càrrec com a tècnic del club dirigit per Joan Laporta. A Sant Gervasi està ubicada la mansió que el matrimoni va adquirir el 2014 i és on viuen actualment. En aquesta zona de Barcelona, el preu mitjà del metre quadrat a hores d'ara és de 5.666 euros, segons Idealista.

El complex de l'immoble compta amb 980 m²: 220 m² de casa i més de 600 m² de terrat amb piscina i jardí, segons apunta Vanitatis. Des del terrat, les vistes són completament privilegiades, ja que es pot veure l'skyline de la ciutat comtal.

A més, també disposa d'altres àrees com una piscina, una zona esportiva i una àrea d'esbarjo per als dos fills del matrimoni. No hi ha dubte que és un lloc ideal per a Xavi Hernández, la seva dona i els seus dos fills.

Muntatge de fotos de Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, a l'interior de la mansió de Barcelona

Tot i que és on en l'actualitat estan instal·lats, no és l'únic immoble que té el tècnic del Barça a Barcelona. Doncs Xavi Hernández també té en propietat un habitatge de 247 m² al centre de Terrassa i dues finques a Matadepera, el municipi més ric de Catalunya.

Xavi Hernández té un famós veí a Sant Gervasi

Xavi Hernández no és l'únic que va posar l'ull en aquesta zona de Barcelona. I és que les espectaculars zones verdes, les pastisseries i els nombrosos locals d'oci nocturn també van cridar l'atenció del Gerard Piqué.

El pis de solter de l'exjugador del Barça també està ubicat a Sant Gervasi. En el seu cas, es tracta d'un tríplex: amb zones comunes a la primera planta, habitacions a la segona, i una gran terrassa amb piscina privada i chill-out a la tercera. I, segons informacions de Pronto, li hauria costat uns 4 milions d'euros.

➡️ Molt +

Més notícies: