Muntatge del restaurant Ten's, Jordi Cruz somrient en vestit blau, un bitllet de cinc euros i una fletxa cap avall

MOLT +

El restaurant de Jordi Cruz a Barcelona on pots menjar per menys de 5 euros

Jordi Cruz, de ‘MasterChef’, té diversos locals a Barcelona i en un d'ells pots menjar tapes per menys de 5 euros

Jordi Cruz és un cuiner català d'èxit. Molts poden pensar que menjar en algun dels seus restaurants és una missió impossible pel seu elevat preu. I no deixa de ser en part cert.

Però la bona notícia per als amants del bon menjar és que cada cop hi ha més adaptacions. Menjar en un restaurant de renom i no deixar-te el sou és possible si saps buscar bé quins plats escollir.

Jordi Cruz té un restaurant més enllà del conegut Àbac. Es tracta del Ten's i es poden menjar diverses tapes amb un segell d'autor únic. I el millor és que en pots degustar alguna per menys de cinc euros.

Post de Ten's Barcelona a Instagram amb un plat de patata en espiral i pebrots el 27 de maig de 2021

Jordi Cruz obre la seva carta a tota mena de comensals

És l'exemple d'unes anxoves del cantàbric amb olivada i pa de pinzell o una ostra natural. També el cas d'una coca de pa torrada amb tomàquet i oli d'oliva. Més enllà d'aquest marge de preu, també s'hi poden trobar altres plats.

Un taco d'steak tàrtar amb núvol de foie-gras o un ou a baixa temperatura amb escuma de formatge són altres dels exemples. Tal com explica Jordi Cruz a la web del restaurant, el local ret homenatge a les tapes de tota la vida.

Això sí, presentades i cuinades com mai. L'oferta gastronòmica és àmplia i es pot escollir entre tapes soltes o en format de menú degustació.

La idea de Jordi Cruz amb aquest projecte és oferir els aires d'un gran restaurant en un espai més petit. Amb un ambient més distès, però amb un concepte igual d'elegant.

Així que si t'agrada el bon menjar i vius o ets per Barcelona, aprofita. Jordi Cruz t'obre les portes a un nou univers de menjar accessible. D'alta cuina i autor, però a l'abast de tothom.

Post del restaurant Ten's a Instagram des de l'interior amb les taules posades el 23 de febrer de 2022

La notícia que Jordi Cruz no acaba d'assimilar

El xef català també regenta el restaurant Angle, el qual ha estat notícia recentment per perdre una estrella Michelin. En una entrevista a la SER, Jordi Cruz va admetre no haver encaixat del tot bé aquesta notícia.

Sobretot, per tot l'equip que hi ha darrere d'un projecte d'aquesta magnitud. Sigui com sigui, ara els toca remar i cuinar amb més ímpetu si volen tornar a aconseguir allò que han perdut.

➡️ Molt +

Més notícies: