Muntatge de l'interior de la casa de Nuria Cunillera i Xavi Hernández desenfocat i ella somrient amb el braç a l'espatlla de Xavi Hernández somrient en vestit negre
GENT

L'espectacular mansió on viuen Xavi Hernández i la seva família a Barcelona

Xavi Hernández i Núria Cunillera viuen en una luxosa mansió a Barcelona des que van arribar de Qatar


Xavi Hernández i Núria Cunillera porten la seva vida personal en la més estricta intimitat. És més, el poc que es pot veure del que passa fora del camp és el que mostra la dona de Xavi Hernández a través de les seves xarxes socials.

Arran d'aquesta petita exposició, s'ha pogut descobrir que la família viu en un immoble espectacular a l'Upper Diagonal de Barcelona. Aquesta zona es caracteritza per ser l'escollida entre les famílies més adinerades de la ciutat comtal. Sens dubte, és el cas de Xavi Hernández, la seva dona i els dos fills.

Post de Núria Cunillera a Instagram fent una foto al mirall dins d'un dormitori amb un vestit negre i una bossa rosa el 6 d'abril de 2024

Xavi Hernández gaudeix de la seva espectacular llar

Xavi Hernández viu amb la seva família en una increïble llar. Tal com va avançar Vanitatits i com mostra Nuria Cunillera, la casa conté tot luxe de detalls. Un total de 200 m² d'habitatge que es complementen amb una piscina i una àrea esportiva. La dona de Xavi Hernández ha anat posant ‘caramelets’ a la boca dels més curiosos amb una sèrie de fotografies.

En algunes es pot veure la impressionant habitació de matrimoni del Xavi. L'estada té un llit de grans dimensions, espai d'emmagatzematge i un mirall per apreciar els looks de Cunillera. De la mateixa manera, la dona de Xavi Hernández ha deixat veure l'escalinata que uneix les plantes de casa seva.

Aquestes escales estan integrades amb un panell de vidre que aporta un extra d'elegància al lloc. També s'ha pogut veure diverses vegades la zona de la piscina, sens dubte, l'enveja de molts.

Post de Núria Cunillera a Instagram fent una foto en un mirall vestida de negre al costat d'unes escales el 24 de novembre de 2023

Xavi Hernández viu en una de les millors zones de Barcelona

Xavi Hernández viu en una molt bona zona amb la seva família. La casa està ubicada en un indret excepcional des d'on es pot apreciar l'skyline de Barcelona. Per això es converteix en una de les millors inversions de Xavi Hernández. De fet, el tècnic culer té una empresa a través de la qual gestiona patrimoni en diversos punts de Catalunya.

És clar que l'exfutbolista ha sabut invertir i moure els seus diners. Capital que probablement es veurà perjudicat després de deixar a final de temporada la banqueta del Barça. Tot i això, prefereix viure el moment i continuar gaudint de victòries com la recent davant del PSG a quarts de final de la Champions.

➡️ Gent

Més notícies: