Muntatge d'una nevera amb diversos gelats, Dua Lipa somrient amb un collaret brillant i la gelateria DelaCrem desenfocada

MOLT +

La desconeguda gelateria a què ha anat Dua Lipa durant la seva visita a Barcelona

Dua Lipa ha visitat Barcelona per actuar en una convenció privada i ha aprofitat per fer turisme

Dua Lipa és a Barcelona i aprofita la seva visita per fer alguna cosa més que treballar. La popular cantant està aquests dies a la ciutat comtal per actuar a la convenció privada de McDonald's. Però, a més, ha aprofitat per fer turisme per la capital catalana.

Tot i que és difícil passar desapercebuda sent una gran estrella internacional, Dua Lipa no ha dubtat a gaudir de la primavera pels carrers de Barcelona. I entre les activitats que ha dut a terme, es concreta una visita a la gelateria DelaCrem.

DelaCrem és un negoci amb tradició familiar que elabora gelats artesans de diferents gustos i textures. L'empresa està ubicada al carrer d'Enric Granados, número 15, al bell mig de l'Eixample de Barcelona. I tal com es pot veure a la seva pàgina web, tots els productes són de primera qualitat.

Pura tradició al centre de Barcelona

Els gelats de DelaCrem es poden comprar en terrina o cucurutxo i, sens dubte, es converteixen en unes postres ideals per sufocar els dies de calor. De fet, la mateixa Dua Lipa va haver de fer cua al local per poder adquirir-ne un.

Dua Lipa i un amic prenent vi en un restaurant
Dua Lipa ha visitat Barcelona més d'una vegada | @dualipa

Sens dubte, és una bona manera d'amenitzar la tarda i donar-li un petit plaer al paladar. Tot i que no només ofereixen gelats i sorbets artesanals, també disposen de pastissos i cafès.

Per la seva banda, Dua Lipa va continuar amb la visita per la capital i es va deixar captivar pels seus tresors amagats. De fet, aquesta no és la primera vegada que la cantant londinenca visita Barcelona.

Dua Lipa no és la primera vegada que visita Barcelona

Ja va passar per allà l'any 2020 per gravar el videoclip de Physical. L'enregistrament va tenir lloc a dins un pavelló de Fira Barcelona. I no és l'únic que ha gravat a la capital catalana, recentment, també la va escollir per al videoclip de la seva cançó Illusion.

No hi ha dubte que a Dua Lipa li agrada Barcelona. Els seus fans l'han captada diverses vegades passejant pels carrers de la ciutat com una turista més. I siguis o no famós, assaborir un gelat en un clima mediterrani és tot un plaer per a qualsevol.

➡️ Molt +

Més notícies: