Muntatge de fotos d'un plànol general de Barcelona i al costat el logotip de McDonald's amb interrogants
SOCIETAT

McDonald's escull Barcelona per a un dels seus grans esdeveniments

La companyia americana celebrarà l'esdeveniment per primera vegada fora dels Estats Units des de la fundació

Trencar amb les tradicions establertes no és fàcil. Si es parla de costums empresarials el repte és, potser més gran. Parlar d'un gegant empresarial com McDonald's és fer-ho de manera emblemàtica per tot el món.

T'agradi o no el menjar, tothom coneix la companyia americana.

Doncs ara s'ha armat de confiança i ha decidit fer un pas més enllà. Traslladar una de les seves convencions més importants fora dels Estats Units. Tot un repte, però també un afalac per a la ciutat escollida: Barcelona.

Barcelona serà seu per primera vegada després dels Estats Units

Fa gairebé dos anys, el setembre del 2022, McDonald's va anunciar que Barcelona seria la seu d'un esdeveniment transcendental per a la companyia. Per primera vegada a la seva extensa història, la cadena de menjar ràpid durà a terme la seva Convenció Global fora dels Estats Units. El país d'origen i seu central des de la fundació.

L'anunci va ser realitzat per Chris Kempczinski , president i CEO dels emblemàtics restaurants de la marca. Aquesta convenció biennal reuneix més de 14.000 persones de 135 països, des d'empleats fins a proveïdors i franquiciats. Ara ja se sap que se celebrarà del 8 a l'11 d'abril a la Fira de Barcelona.

Barcelona és l'inici del canvi de McDonald's

L'elecció de la ciutat comtal com a seu demostra l'impacte internacional de McDonald's i marca un canvi significatiu. Ja que per primera vegada en més de vuit dècades no es durà a terme al territori nord-americà. L'esdeveniment té com a objectiu fer una anàlisi exhaustiva dels últims resultats econòmics de l'empresa i discutir els plans futurs.

Jill McDonald, vicepresidenta de la multinacional, va assenyalar fa gairebé dos anys que portar la 30a Convenció Global a Barcelona seria un suport a l'"impacte internacional". I ho va descriure com "un moment per recordar".

La Fira de Barcelona esdevindrà l'epicentre d'aquesta macroconvenció. D'aquesta manera, la capital catalana es consolidarà com la tercera ciutat europea preferida per la companyia per allotjar esdeveniments d'aquesta envergadura. Així com un possible lloc per establir empreses emergents de McDonald's.