Muntatge d'un restaurant desenfocat, la Sílvia Abril somrient amb un llaç rosa al coll i plats de menjar sobre una taula
MOLT +

El restaurant preferit de Sílvia Abril a Barcelona: menjar sa per menys de 20 euros

Sílvia Abril, nascuda a Mataró, té clar quin és el restaurant que no dubta a visitar quan va a Barcelona


Sílvia Abril té molt clar quines són les coses més importants de la seva vida. La seva família, principalment el seu marit i la seva filla, són el seu suport incondicional. Però, més enllà d'això, ella sap que la salut també és crucial.

Sens dubte, l'alimentació és un aspecte que cal cuidar si es vol tenir una bona salut. Sílvia Abril va començar a cuidar-se ja fa uns quants anys, i no ha parat de fer-ho. Li agrada cuinar i l'alimentació saludable, així com visitar restaurants que puguin oferir menjar saludable. N'és un exemple el restaurant The Green Spot de Barcelona.

Concretament, la Sílvia Abril freqüenta el local quan visita el seu poble, Mataró. Per arribar-hi, explica que cal agafar la Ronda Litoral i, just a l'entrada, hi ha el lloc que fa la boca aigua amb els seus plats a l'actriu.

Sílvia Abril té clar que menjar sa és també menjar bo

Sílvia Abril té clar que per menjar sa no cal sacrificar el sabor. De fet, en una entrevista per a Guia Repsol, va explicar que el seu plat preferit d'aquest restaurant és la pizza negra thai d'espinacs i alfàbrega. A la carta de The Green Spot es pot apreciar l'estil de plats d'un projecte on prima la salut.

Muntatge de fotos de dos plats que se serveixen al restaurant The Green Spot de Barcelona

Escollir plats per menys de 20 euros és possible, per això satisfer els gustos de la Sílvia Abril està pràcticament a l'abast de tothom. Però més enllà de menjar fora, a la Sílvia Abril també li agrada molt viatjar.

I com a bona previsora, mai no s'oblida de posar a la seva maleta el més important: el pa proteic i un alvocat. Després ja hi ha lloc per a la roba i altres complements, però aquests aliments són imprescindibles per a ella.

Un canvi d'hàbits que li van canviar la vida

Sílvia Abril va iniciar fa anys un pla d'alimentació especial liderat i guiat pel psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer. Gràcies als canvis aplicats, va posar fi a la seva infertilitat i va poder complir el somni de tenir una filla: la Joana.

Després d'aquesta fita, han estat moltes les ocasions en què ha explicat com és d'important per a ella menjar bé. Viatjar, riure i passar temps amb la família són altres vitamines que tampoc no li poden faltar. I compleix amb totes elles com a lema de vida.

➡️ Molt +

Més notícies: