Imatge de Belén Esteban i al costat un cercle vermell en què surt pessebre esteban amb un home

MOLT +

Així és el restaurant que ha elogiat Belén Esteban a Netflix: 'fa anys que vinc'

El Canario, a Paracuellos de Jarama, Madrid, és un local on porta acudint Belén Esteban des que era una nena

Al cor de Paracuellos de Jarama, Madrid, hi ha El Canario, un local que ha captat l'atenció gràcies als elogis de Belén Esteban a ¡Sálvese quien pueda! . La reconeguda personalitat televisiva ha compartit la seva arrelada connexió amb aquest establiment, revelant que el freqüenta des de la seva infància, convertint-lo en un punt de referència a la seva vida durant anys.

Belén Esteban del braç amb un home al restaurant El Canario i amb un hashtag #muyrecomendable
Betlem coneix molt bé l'amo | @belenestebanmenendez

La popularitat d'El Canario s'ha disparat encara més després de la intervenció de Belén Esteban a ¡Sálvese quien pueda! , on va compartir detalls sobre el que li agrada aquest establiment. En una història compartida a les xarxes socials, la icònica figura televisiva el va proclamar com el seu favorit. Mostrant el lloc juntament amb el propietari, Belén Esteban ha transmès als seus seguidors la nostàlgia i l'afecte que sent per aquest lloc que ha format part de la seva vida.

Belén Esteban: ''és el meu lloc preferit''

El Canari ha estat servint des del 1966, convertint-se en un punt de referència per a les poblacions ubicades al nord-est de Madrid. Els seus humils començaments com un quiosc de canyes han evolucionat fins a convertir-se en un destí culinari de renom en personatges tan famosos com Belén Esteban.

Carn a la brasa
El lloc està especialitzat en carn a la brasa | El Canario

Amb instal·lacions que abasten gairebé 6.500 metres a l'aire lliure i amplis salons interiors, El Canario ofereix un ambient acollidor. Aquests espais versàtils són ideals per celebrar una àmplia varietat d'esdeveniments, des de reunions familiars fins a banquets corporatius.

L'oferta gastronòmica és àmplia, amb una varietat de tapes que van des del pernil ibèric fins a les croquetes casolanes i amanides fresques. A més, el local ofereix una àmplia selecció de fins a 16 tipus diferents de carns i peixos, així com un menú especial dissenyat pels nens. Segur que Belén Esteban feia servir aquest menú quan venia amb la seva filla al lloc.

El lloc preferit de Belén Esteban també té menús de mig dia

Per a aquells que vulguin preu tancat, El Canario ofereix menús especials, com el popular menú dels divendres, que destaca pels seus plats especials i té un preu de 24 €. A més, ofereix un menú diari per dinar a un preu assequible de 13 €, que inclou postres o cafè.

Encara que actualment compta amb una qualificació de 3 i mig a TripAdvisor amb pocs comentaris. La recomanació tan viral de Belén Esteban, segur que catapulta la popularitat del Canari a noves altures, convertint-lo en una destinació molt habitual per als amants del bon menjar.