Muntatge de Belén Esteban somrient amb una jaqueta de punts, Antonio David Flores seriós amb un mocador al coll i Andrea Janeiro amb rostre neutre

GENT

Antonio David Flores desafia Belén Esteban airejant una notícia sobre Andrea Janeiro

Antonio David Flores ha posat una altra vegada en el seu disparador Belén Esteban, amb la qual va compartir plató a 'Sálvame'

Antonio David Flores ha fet del seu canal de YouTube el seu negoci i el lloc des d'on carrega contra els seus enemics. I una d'aquestes és Belén Esteban, a qui ha tornat a posar al disparador.

Antonio David Flores, aprofitant les darreres publicacions a les xarxes, ha parlat de la relació que ella va mantenir amb Jesulín. En concret, de la persona que sempre els mantindrà units, vulguin o no vulguin: la seva filla Andrea.

Exactament, l'excol·laborador de Sálvame ha desafiat la de San Blas deixant caure una informació que afecta la seva primogènita. Ha vingut a exposar el motiu pel qual creu que sempre ella ha carregat contra el pare de la noia.

Antonio David Flores deixa en perill Belén Esteban

Antonio David Flores últimament està parlant molt de Belén Esteban al seu canal. N'és una bona mostra que ha posat sobre la taula des del veto que aquella ha patit a TVE fins a la mentida que ella va llançar sobre Jesulín.

Ara, al seu últim directe, el malagueny l'ha tornat a tenir de protagonista. Tot perquè el torero ha donat una exclusiva parlant de la seva vida familiar, de la seva professió i fins i tot del seu accident. Una entrevista que ha definit com “una portada sense igual, feia anys que no veia una portada com aquesta”.

Antonio David ha incidit que, curiosament, Esteban ha publicat diverses stories a les seves xarxes que ell considera que són un atac directe al destre. És clar, perquè deixa caure que no pot parlar perquè Andrea li ho impedeix, però, que si pogués fer-ho, algú no podria sortir al carrer.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram de Belén Esteban pujades el passat 10 de gener de 2024
Antonio David Flores ha tret a la llum els últims missatges de Belén Esteban | Instagram, @belenestebanmenendez, e-noticies.cat

Aquesta nova batalla indirecta ha portat Flores a analitzar a fons la relació que van mantenir Jesús i Belén Esteban. I sobretot s'ha centrat en els conflictes que han tingut per la filla.

Així, per exemple, ha reconegut que “no estic d'acord en absolut amb la manera com ell va gestionar l'assumpte d'Andrea. Si jo em separo, em separo de la meva parella, però no dels meus fills. És la màxima que he tingut sempre, per la qual cosa per a mi no hi ha justificació en allò de no entrar en guerres mediàtiques i aquí no puc recolzar-lo”.

“Pel que sabem, Esteban s'ha encarregat dels estudis de la seva filla i fins aquí tot genial, perquè hi ha altres pares i mares que no ho fan. Per tant, al Cèsar el que és del Cèsar”.

A això ha afegit que “Jesús podria haver sol·licitat la custòdia en el moment més crític de Belén de forma íntegra fins que ella s'hagués recuperat. Ho hauria d'haver fet, però no ho va fer. I després podia haver sol·licitat la custòdia compartida, però potser això no ho va fer perquè ell s'hauria d'haver mudat a viure a Madrid, quan és a Ubrique”.

Captura de YouTube amb Antonio David Flores en videotrucada i la portada de 'Lectures' de Jesulín d'Ubrique el 3 de febrer de 2024
Antonio David Flores ha qüestionat certes actituds del torero | YouTube, Antonio David Flores

En aquest punt, ha estat quan Antonio David Flores ha desafiat la de San Blas. Ho ha fet donant a conèixer el motiu pel qual considera que sempre ha atacat el torero com a pare. Un motiu que la qüestiona seriosament a ella.

Sobre aquest assumpte, ha estat molt clar: “Si ell tenia cobertes les necessitats de la seva filla Andrea, per què la problemàtica de Belén? Ell estava pagant la pensió, fins i tot més del que li devia passar. Potser aquestes disputes sense sentit podien tenir com a fi el benefici econòmic, la fama i la popularitat, perquè no hi havia res sobre què lluitar”.

Muntatge de Belén Esteban i Antonio David Flores l'un al costat de l'altra, la primera mirant somrient a càmera i el segon amb una mirada seriosa i distant
Antonio David Flores ha llançat un atac directe contra ella | e-noticies.cat, Europa Press

Antonio David Flores sorprèn revelant un secret de Belén Esteban

Antonio David Flores, a més de qüestionar les seves motivacions per carregar contra el seu ex com a pare de la filla que tenen, ha parlat més de Belén. I és que ha revelat la pròxima feina que té entre mans.

En efecte, ha afirmat que “crec que ella farà un documental amb La Fábrica de la Tele per a Netflix”. Fins i tot ha indicat que els responsables d'aquesta productora n'han creat una altra per als seus nous projectes, “inclòs un programa per a la tarda de La 1. S'hi desembarcaria pràcticament tota la plantilla de Sálvame, encara que dependrà de la taca ampla que tingui la presidenta de RTVE”.