Home somrient amb barba i cabell curt, amb una imatge borrosa en un cercle vermell al fons.
GENT

Les xarxes embogeixen: Ricard Ustrell comparteix la primera foto amb el seu fill Joan

Ricard Ustrell ha decidit fer les maletes i gaudir amb la família lluny de Catalunya i de TV3

Ricard Ustrell, reconegut periodista català, ha consolidat la seva carrera en l'àmbit de la ràdio i la televisió amb la seva destacada tasca a Catalunya Ràdio. Nascut a Sabadell el 1990, Ustrell ha demostrat ser una de les veus més influents de la seva generació.

El mes de maig passat, Ricard Ustrell i Gemma Tarragó donaven la benvinguda al seu segon fill, el Joan. Cal recordar que la parella ja tenia una filla en comú, la Lola. D'aquesta manera, el presentador d'El matí de Catalunya Ràdio no va dubtar en compartir el gran moment.

Imatge de Ricard Ustrell durant 'Col·lapse'

"Ha nascut el Joan i no podem estar més feliços! A partir d'avui m'aparto d'El matí de Catalunya Ràdio durant un temps. Ens retrobarem ben aviat! Seguirem emetent Col·lapse fins al 15 de juny", va començar el presentador al seu compte d'Instagram.

"Avui un altre Joan, Pere Tàpias, hauria complert 78 anys. Fem-nos creure en tot… I es parlarà de vida! Cap amunt! Visca!", va concloure. Es tracta d'un nom ple de sentiment, ja que va voler homenatjar el seu amic ja mort Pere Tàpias, el nom real del qual era Joan.

Ricard Ustrell comparteix la primera foto amb el seu fill

Ricard Ustrell està gaudint de la seva nova paternitat lluny de Catalunya. Així ho hem pogut veure a través de les xarxes socials, on el periodista català està aprofitant un merescut descans.

Just ahir ens preguntàvem per què el de Sabadell no havia compartit cap fotografia amb els seus éssers estimats. Doncs bé, dit i fet, ja que Ricard Ustrell acaba de publicar, per primera vegada, una instantània amb el seu fill Joan.

Un home amb ulleres de sol sosté un nadó mentre un altre home amb una beguda a la mà es troba al fons davant d'un bar de platja.

En l'era de les xarxes socials, és fonamental preservar la privadesa dels més petits, així, Ustrell ha decidit no mostrar la cara del nen. Tal com hem pogut observar, el periodista es troba a la guingueta Hopi, situat a Ciutadella de Menorca.

La preciosa història d'amor de Ricard Ustrell i Gemma Tarragó

Gemma Tarragó i Ricard Ustrell es van enamorar a Catalunya Ràdio, quan ell conduïa El Suplement, just abans de fer el salt a la televisió amb el programa FAQS. Sens dubte fan una preciosa parella i, ara, han format una bonica família de quatre.

➡️ Gent

Més notícies: