Un home somrient amb barba i cabells curts, amb un fons de platja i un mapa de Catalunya amb una creu vermella a sobre.
GENT

La destinació fora de Catalunya que ha triat Ricard Ustrell per gaudir del seu fill

Com és sabut per tothom, Ricard Ustrell i la seva dona, Gemma Tarragó, han estat pares per segona vegada recentment

Ricard Ustrell es troba gaudint de la nova paternitat lluny de Catalunya. Així ho hem pogut veure a través de les xarxes socials on el català està gaudint d'un merescut descans. Tot i això, el de Sabadell no ha compartit cap foto amb la seva dona i els seus fills.

Ja se sap que a l'era de les xarxes socials és molt important preservar la intimitat dels infants. A més, el presentador El matí de Catalunya Ràdio és molt reservat a l'hora de parlar de la seva vida privada. Tot i això, sabem on es troba.

Ricard Ustrell gaudeix de la nova paternitat lluny de Catalunya

Doncs bé, Ricard Ustrell ha decidit fer les maletes per adreçar-se a Ciutadella de Menorca. Així ho ha compartit ell mateix a través de les xarxes socials. A més, el conductor de Col·lapse ha publicat una tendra imatge amb el seu fill Joan als braços.

Un nadó amb un vestit blanc amb dibuixos blaus està sent sostingut per una persona amb un braç pelut.

El preciós destí triat per Ricard Ustrell

Ciutadella de Menorca, situada a la costa occidental de l'illa balear, és una joia històrica que atrau visitants amb el seu encant mediterrani. Aquesta ciutat, antiga capital de Menorca fins al segle XVIII, es distingeix pels seus estrets carrers empedrats.

El nucli antic de Ciutadella és un laberint de carrerons pintorescos que conviden a perdre's entre les seves cases emblanquinades i balcons adornats amb flors. Hi destaca la Catedral de Santa Maria, una imponent església d'estil gòtic que domina la plaça principal.

Els amants de la història i la cultura poden descobrir el Museu Diocesà de Menorca. Ubicat en un antic palau episcopal, que acull una col·lecció d'art sacre i objectes històrics que expliquen la història religiosa de l'illa.

Vista d'una església de pedra amb una torre i una rosassa, situada darrere d'un conjunt de cases blanques sota un cel clar.

Ciutadella és famosa per les seves festivitats, especialment les festes de Sant Joan, que se celebren a finals de juny amb desfilades de cavalls engalanats. Aquestes festivitats atrauen milers de visitants cada any i són una oportunitat única per experimentar la seva cultura.

La gastronomia també és un atractiu destacat de Ciutadella, amb una àmplia oferta de restaurants que serveixen plats típics de la cuina menorquina. Des dels famosos calderets de llagosta fins a les ensaïmades, els visitants poden gaudir d'una gran experiència culinària.

Amb la seva barreja d'història, cultura i tradició, Ciutadella de Menorca es presenta com una destinació imprescindible per als que busquen explorar el que és autèntic de les Illes Balears. Això mateix deu haver pensat Ricard Ustrell.

➡️ Gent

Més notícies: