Muntatge d'un primer pla d'Alba Santana somrient i Mila Ximénez somrient amb una samarreta negra
GENT

On està vivint Alba Santana, la filla de Mila Ximénez que va desaparèixer de la tele

Alba Santana ha optat per centrar-se en una vida anònima on la seva família és la seva prioritat més absoluta

Alba Santana, filla de la recordada Mila Ximénez, ha mantingut un perfil extremadament baix des de la mort de la seva mare fa tres anys. A diferència d'aquella, que va ser una figura constant a la televisió, ella ha triat tenir una vida lluny de l'atenció pública.

Això ha generat curiositat i especulacions sobre el seu parador i la seva vida actual. Tanmateix, ara donarem tots els detalls que es coneixen del present d'Alba Santana.

Alba Santana amb un abric verd i uns auriculars col·locant-se les ulleres al cap

Alba Santana viu fora d'Espanya

Alba Santana resideix actualment fora d'Espanya, cosa que ha contribuït significativament al seu anonimat. La decisió d'establir-se a l'estranger no és recent, ja que fa anys que viu fora del país. I això li ha permès criar la família en un entorn més tranquil i privat.

Exactament, se sap que resideix a Amsterdam, Països Baixos. Una ciutat que li ofereix la privacitat i l'anonimat que tant valora.

La vida a Amsterdam li ha permès mantenir-se allunyada de l'escrutini constant de la premsa espanyola. Aquesta elecció de residència és pel seu desig de mantenir la seva vida privada, però també per la faceta professional del seu marit, Aviv Miron.

Així, encara que durant un temps van residir a Londres, fa més de 13 anys que resideixen a l'esmentada urbs holandesa. Allà han format casa seva amb els seus dos fills, Alexander i Victoria. Dos petits que eren la gran passió de Ximénez, que no dubtava a viatjar molt sovint per poder estar amb ells.

El seu marit i els seus fills són, per tant, el centre del seu món i Alba Santana ha construït una vida en què pot ser present per a ells. Aquesta dedicació a la seva família és una cosa que va aprendre de la seva mare, que sempre estava entregada als seus.

Alba Santana: més gestos per mantenir-se allunyada del focus mediàtic

Alba Santana sempre ha volgut tenir una vida tan allunyada dels mitjans possibles. Només en ocasions puntuals, ha trencat aquesta màxima.

Ho va fer, per exemple, per enviar missatges d'afecte a Mila a Sálvame, on era molt estimada per companys com Jorge Javier. També per rebre-la a plató en arribar de Supervivientes. I fins i tot per acompanyar-la en les sessions de quimioteràpia, malgrat saber que la premsa les seguia.

Fotografia d'Alba Santana somrient al plató de 'Supervivientes 2016'

I des de la mort de la col·laboradora, només n'ha fet una excepció. L'última imatge que existeix d'ella va ser al funeral del seu pare, Manolo Santana, que va morir el desembre de 2021.

El distanciament dels mitjans s'uneix al comportament amb les seves xarxes, que estan tancades al públic, un senyal clar del seu desig de privacitat. Això reflecteix la intenció de mantenir la seva vida personal i familiar lluny dels ulls curiosos d'aquells que no pertanyin al seu entorn més tancat. És una mesura per protegir tant el seu benestar com el del marit i els fills.

Per a Alba Santana, la família és el més important. Aquesta prioritat es reflecteix en totes les seves decisions, des de la seva residència a Amsterdam fins a la seva vida discreta i la seva presència limitada a les xarxes socials. Ella ha triat dedicar-se completament als seus, assegurant que els seus fills creixin en un entorn segur i amorós, lluny dels focus de la fama i l'atenció mediàtica.

És poc probable que vegem la jove tornar al món de la televisió o els mitjans en un futur pròxim. El seu desig de mantenir una vida privada i anònima és forta, i ha evidenciat que el seu benestar i el de la seva família són la prioritat. Encara que els seguidors de Mila puguin desitjar saber-ne més sobre el present de la jove, és important respectar la seva decisió d'estar fora de l'ull públic.

➡️ Gent

Més notícies: