Dues persones posant davant un fons fosc amb una imatge borrosa en un cercle vermell a la part superior.
GENT

El vídeo de David Flores Carrasco que ha sortit a la llum per culpa de Rocío Flores

David Flores Carrasco s'ha convertit en protagonista de les xarxes socials per la publicació de la seva germana

David Flores Carrasco sempre ha mantingut un perfil baix al món mediàtic. Tot i això, recentment s'ha convertit en protagonista de les xarxes socials per culpa de la seva germana gran, Rocío Flores.

Aquesta situació ha tingut lloc després de la publicació de diverses imatges i algun vídeo en què es mostren junts. Concretament, en un concert d'Andy i Lucas al Málaga Fórum, Antiguo Autocines.

Persones gaudint d´un concert a l´aire lliure a la nit.

El vídeo de Rocío Flores que ha posat al focus mediàtic David Flores Carrasco

Rocío Flores, activa a les seves xarxes socials, ha compartit diversos vídeos on se'ls veu a ella i al seu germà David gaudint d'una nit de música i diversió. Els germans hi apareixen cantant i rient durant el concert d'Andy i Lucas, una de les bandes favorites de tots dos. Aquesta publicació ha estat rebuda amb gran interès per part dels seguidors d'ella, que han comentat positivament l'estret vincle que comparteixen.

Encara més, també hi ha una altra fotografia on Rocío presumeix de ser en aquest esdeveniment al costat de David, que continua amb el seu look sense barba. I és que ella, que apareix abraçant-lo, no dubta a qualificar-ho d'aquesta manera: “Millor company de concert”. Frase a què afegeix l'emoticona d'un cor i una cara d'alegria.

Amb això que s'ha vist, l'espectacle d'Andy i Lluc a Màlaga va ser l'escenari perfecte perquè els germans gaudissin d'una nit memorable. Els artistes, coneguts per les seves cançons romàntiques i enganxoses, van aconseguir crear una atmosfera màgica que va ser capturada als vídeos compartits per Rocío. Durant l'esdeveniment, tots dos es van mostrar entusiastes i connectats amb la música, cantant a ple pulmó alguns dels singles més emblemàtics del duet.

Com és lògic, els seguidors de la influencer han expressat la seva admiració per la relació que manté amb David, destacant com, malgrat les adversitats, troben moments per gaudir plegats. Per això un dels internautes, que també ha compartit aquestes instantànies, ha dit: “La felicitat és aquest sentiment de sentir-se ple, segur i en pau”.

“En pau amb la teva pròpia pell i el teu propi cor. Esforça't a ser feliç”.

Així mateix, els han dedicat més missatges d'afecte, com aquests: “Com ha de ser, David. Divertint-se amb els que el volen bé. Bonica foto” i “Cor net”.

Un grup de persones gaudeixen d'un concert, cantant i prenent selfies mentre la multitud al seu voltant aixeca les mans i sosté telèfons mòbils.

La importància de la família per a David Flores Carrasco i Rocío

Aquesta no és la primera vegada que Rocío Flores puja moments especials amb el seu germà. Al llarg dels anys, ha utilitzat les seves plataformes en xarxes socials per mostrar el seu amor i el seu suport incondicional cap a ell. Fins i tot en diverses entrevistes ha parlat sobre el paper fonamental que aquell té a la seva vida i com la seva relació s'ha enfortit al llarg del temps.

Història d'Instagram de Rocío Flores on apareix amb el seu germà, David Flores Carrasco, el qual li fa un petó a la galta i ella posa el text 'Amor de la meva vida'

David, que prefereix mantenir-se fora del focus mediàtic, ha trobat en la seva germana un pilar de suport constant. I és que ella ha estat una figura protectora i amorosa, sempre preocupada pel seu benestar. Per això, la jove s'ha esforçat al màxim a mantenir-lo allunyat de les polèmiques familiars, com ara els conflictes dels pares o els atacs de Marta Riesco.

➡️ Gent

Més notícies: