Dona rossa pensativa amb fons d'edifici amb el número 3.
GENT

La dura malaltia de Montse Guallar, d''El cor de la ciutat', que pocs coneixen

El paper de Montse Guallar a 'El cor de la ciutat' va marcar un abans i un després en la seva trajectòria professional

Montse Guallar és una de les figures més icòniques de la televisió catalana, especialment recordada pels seguidors de les sèries de TV3. El seu paper a El cor de la ciutat com la Montse, la filla del personatge Teresa interpretat per Carulla, s'ha convertit en un referent.

Les escenes entre la Montse i la Teresa no només van captivar el públic, sinó que també s'han quedat gravades com a moments inoblidables a la memòria col·lectiva dels espectadors. No hi ha dubte que El cor de la ciutat va ser una sèrie que va marcar un abans i un després en la televisió.

Un grup de persones somrients posant per a una foto en un ambient interior.

La desconeguda malaltia de Montse Guallar

El 2018, Montse Guallar va sorprendre tothom amb una revelació personal al programa Al cotxe, presentat per Eloi Vila. L'actriu va parlar obertament sobre una malaltia autoimmune que ha patit des dels 18 anys, cosa desconeguda per a molts dels seus fans.

Durant l'entrevista, l'actriu catalana va compartir com ha viscut amb dolors físics des de molt jove, cosa que va afegir una dimensió profundament humana a la seva ja admirada carrera.

"Des de jove he tingut problemes de salut i dolors constants", va confessar Montse Guallar. Aquesta revelació va deixar l'audiència impactada, ja que l'actriu sempre ha projectat una imatge de fortalesa i vitalitat en les seves interpretacions.

El que va sorprendre encara més va ser la seva declaració que la seva feina com a actriu ha estat crucial per mantenir la mobilitat. "La feina m'ha salvat de no estar en una cadira de rodes", va afirmar Guallar, subratllant com l'actuació l'ha mantingut activa.

Fotomuntatge de l'actriu Montse Guallar

Montse Guallar sorprèn l'audiència de TV3

Tot i les recomanacions mèdiques d'abandonar la seva carrera per evitar un deteriorament més gran de la seva salut, Montse va decidir no renunciar a la seva passió. Afortunadament, va agafar el camí encertat, ja que si no, ens hauríem perdut una gran actriu.

Just quan començava a rebre oportunitats significatives, els metges li van advertir que seguir en l'actuació podria portar-la a una cadira de rodes. "Em van dir que havia de deixar la interpretació, però vaig decidir seguir endavant i lluitar pel que estimo", va recordar Montse.

Des de llavors, ha demostrat ser una autèntica guerrera, participant en nombroses produccions que requerien un esforç físic considerable, inclosos musicals i obres de teatre. "He fet de tot, des d'actuacions físiques fins a molt de ball i cant", va afegir amb orgull.

La història de Montse Guallar no és només un testimoni del seu talent, sinó també de la seva indestructible determinació i amor per l'actuació. La seva vida i carrera inspiren molts, mostrant que amb passió i perseverança, és possible superar fins i tot els desafiaments més difícils.

Montse Guallar continua sent una figura estimada a la televisió catalana. L'artista gaudeix d'un talent espectacular a l'hora d'actuar. A més, el seu esperit resilient i la seva capacitat per desafiar les expectatives la fan única.

➡️ Gent

Més notícies: