Muntatge amb un primer pla d'Alba Santana somrient en un photocall i Manolo Santana feliç

GENT

Alba Santana, filla de Mila Ximénez, guarda silenci després de l'última hora del pare

La vídua de Manolo Santana trenca el seu silenci després de gairebé dos anys de la pèrdua del tennista i diversos problemes amb els seus fills

El pròxim 11 de desembre es compliran dos anys des que el món del tennis va perdre una de les seves grans figures, Manolo Santana. Des de la seva mort, la polèmica ha perseguit la seva vídua. Els fills del tennista denunciaven Claudia Rodríguez pel tema de l'herència.

Claudia Rodríguez ha trencat el silenci sobre com es troba actualment i el punt on són tots els contenciosos que té amb els fills de Santana. Parlem de les primeres declaracions de la vídua del campió de Wimbledon en aquests darrers anys.

Claudia mostra la seva pena davant el fet que la figura de Manolo Santana encara no tingui un carrer a Marbella. Davant de tot això, Alba Santana continua mantenint silenci, ja que la filla de Mila Ximénez prefereix tenir un perfil baix i fora dels focus.

Alba Santana guarda silenci davant les darreres declaracions de Claudia Rodríguez

"No vull parlar de temes econòmics. Només dir que trobo molt a faltar Manolo, cada dia", així de contundent es mostra Claudia a La Razón quan li pregunten pels fronts judicials.

Claudia Rodríguez i Manolo Santana dempeus amb bufandes d'Espanya a la Copa Davis
La vídua de Manolo Santana trenca el seu silenci | Europa Press

La vídua del tennista prefereix no pronunciar-se sobre les denúncies que han interposat els fills del difunt Manolo Santana per l'herència.

Això sí, molt afligida, Claudia deia al mitjà anteriorment esmentat com se sent de trista perquè encara no compta amb un carrer a Marbella en forma d'homenatge a Santana. "No té un carrer que l'homenatgi a Marbella després de dos anys", lamenta.

Pel que fa als enfrontaments judicials que manté amb els fills del tennista, Claudia prefereix no pronunciar-s'hi. "Només parlo de Manolo i de com és de gran", confessa a La Razón. Amb totes aquestes últimes informacions, Alba Santana, filla del tennista i Mila Ximénez, continua fent cas omís per evitar avivar polèmiques innecessàries.

Alba Santana porta una vida discreta a Amsterdam

Com hem esmentat anteriorment, Alba Santana sempre ha optat per tenir un perfil mediàtic baix i ha esquivat els mitjans de comunicació. La filla de Mila Ximénez té la seva vida a Amsterdam amb el seu marit, Aviv Miron, i els seus dos fills, Alexander i Vitoria.

Alba Santana amb un abric verd i uns auriculars col·locant-se les ulleres al cap
Alba Santana continua al marge dels mitjans | GTRES

L'última vegada que vam poder veure Alba Santana a Espanya va ser pel funeral del seu pare, el desembre de 2021. El tennista moria sis mesos després de la pèrdua de la col·laboradora de televisió. Des d'aleshores, Alba Santana gairebé no s'ha pronunciat públicament.

Va ser al gener quan Alba mostrava el seu enuig amb la premsa pel seguiment que li estaven fent després de la mort dels seus pares. "Demano respecte per viure el seu dol en la intimitat", confessava.

"Que em deixin en pau i amb la intimitat que sempre he intentat tenir", expressava la filla de Mila Ximénez. D'aquesta manera, Alba deixava clara la seva postura de mantenir-se al marge de tot.