Muntatge d'un primer pla de Marta Riesco seriosa i David Flores Carrasco amb rostre neutre i camisa blava
GENT

La decisió que ha pres Marta Riesco per no fer mal a David Flores Carrasco

Marta Riesco té clar el que ha de fer per evitar fer mal al fill petit de Rocío Carrasco

Marta Riesco ha decidit trencar el seu silenci i explicar públicament el que va passar durant el temps que va durar la relació amb Antonio David Flores. La periodista, a més, ha tingut ocasió de referir-se als fills del seu ex durant la seva intervenció al programa Ni que fuéramos.

Riesco ha deixat clar que prefereix no parlar directament dels fills petits de l'exguardia civil. Una actitud amb què vol protegir Lola, la filla que Flores va tenir amb Olga Moreno, i David, el menor dels fills de Rocío Carrasco.

Captura de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos'

María Patiño, presentadora de l'espai que s'emet a Ten TV, volia saber si Marta Riesco s'ocupava dels fills de la seva parella quan aquest s'absentava per motius professionals. "Jo de nens no m'agradaria entrar en aquest tema, de nens no en vull parlar", repetia l'exreportera de Telecinco.

Marta Riesco s'ha referit als fills del seu ex

La decisió presa per Marta al principi incloïa també Rocío Flores. Tot i això, al llarg d'aquest temps la madrilenya no ha tingut inconvenient a esmentar la filla gran de la seva exparella. Pel que fa a David, de 25 anys, crida l'atenció que Riesco s'hi refereixi com "el nen".

De qui sí que està disposada a continuar parlant és d'Antonio David i de la raó per la qual va acabar la seva relació. De fet, també ha trobat un nom amb què referir-se a Antonio David: "El 'pájaro' del meu ex".

LA ENTREVISTA COMPLETA A MARTA RIESCO EN Ni Que Fuéramos Shhh | 19

Un sobrenom que, segons ella mateixa ha explicat, va sorgir després de múltiples decepcions i descobriments dolorosos que va experimentar durant la relació. “Li vaig dir 'El pájaro' per haver descobert tot el que he descobert”, va reconèixer davant María Patiño, deixant entreveure com s'ho va passar de malament.

La presentadora preguntava a la seva entrevistada si alguna vegada ella es va quedar amb els nens en absència del seu pare. Una qüestió davant la qual Riesco ha estat clara responent negativament. El que sí que ha reconegut és que acompanyava el col·legi als fills de la seva parella, però sempre en companyia d'aquesta.

Muntatge amb Marta Riesco amb una imatge de Rocío i David Flores

De la relació de Rocío Flores i el seu pare, Riesco ha reconegut que "s'estimen moltíssim, senten que són un", explicava sobre l'enllaç que hi ha entre tots dos. A més, explicava que "Rocío és molt gelosa del seu pare, té amb ell un amor platònic de nena gelosa".

Unes paraules amb què Marta Riesco demostra que sí que continuarà referint-se a la filla gran de la seva exparella, a qui va acusar d'haver influït en la seva ruptura.

Marta Riesco evita referir-se a David, el fill de Rocío Carrasco

"Vaig estar molt enfadada amb Rocío Flores perquè la discussió que va propiciar la ruptura ve per ella", revelava fa una setmana Riesco. "No crec que hagi estat una bona persona amb mi, va ser injusta", va afegir sobre el que va passar a l'aniversari d'Antonio David.

La periodista assegura que no comprèn l'actitud de Rocío Flores cap a ella. "Jo hauria volgut molt una Marta a la vida del meu pare", deixava clar posant-se a la pell de la filla de la seva exparella. I va dir més: "Va afectar la relació que ella digués certes coses de mi i Antonio David se les permetés".

Muntatge amb Marta Riesco amb Rocío Flores a 'Ni que fuéramos'

Queda clar, doncs, que Marta prefereix evitar parlar de Lola i David Flores, però no de Rocío, de qui no en guarda precisament un bon record.

➡️ Gent

Més notícies: